SønderborgNYT skifter logo

20. marts 2016 Erhverv

Gennem snart fire år har du mødt SønderborgNYTs blå logo på vores nyhedssite, Facebook, Twitter og LinkedIn, men nu skifter SønderborgNYT logo.

I februar måned udskrev SønderborgNYT en logo-konkurrence blandt de studerende på Multimediedesign på Erhvervsakademi Sydvest i Sønderborg og nu er vinderen fundet blandt flere forslag.

Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2016/03/sonderborgnyt_Sdbnyt_logo_PNG-300×160.png” alt=”” width=”300″ height=”160″ />

Dommerkomiteen var enige om, at Anne Mette Brock Sørensens forslag til logo skulle vinde, fordi logoet tilfører dynamik, tempo og genkendelighed og samtidig en typografi der er letlæselig og signalerer såvel soliditet som modernitet. Dommerkomiteen bestod blandt andre af Anette Margie Nielsen, adjunkt hos Erhvervsakademi Sydvest samt Lisbeth N. Gram, kreativ direktør hos Commocean.

Med afsæt i logo-forslaget fra Anne Mette Brock Sørensen arbejdede reklamebureauet Commocean videre og færdiggjorde logoet, som vi nu er klar til at præsentere overfor SønderborgNYTs læsere.

SØNDERBORGNYT - LOGOSønderborgNYT takker alle studerende fra Multimediedesign på Erhvervsakademi Sydvest i Sønderborg for de gode logoforslag, EASV samt Commocean – og til slut – en tak til Anne Mette Brock Sørensen for det bedste logo-forslag – og i øvrigt tillykke med praktikpladsen hos Elvstrøm Sails i Haderslev, en praktikplads som Anne Mette Brock Sørensen fik tilbudt samme dag, hvor hun vandt logo-konkurrencen.

I løbet af de kommende dage skifter vi til vores nye logo på vores forskellige platforme.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk