Sønderborgs folkeskoler får godt 3 millioner kroner ekstra

3. juni 2020 Politik

Nu er pengene til at styrke folkeskolerne endelig på vej til kommunerne.

Regeringen, SF, Alternativet, Radikale Venstre og Enhedslisten har indgået en aftale, der fordeler 275 millioner kroner ekstra til at ansætte flere lærere i folkeskolerne i 2020.

I Sønderborg Kommune betyder det, at der i 2020 vil være 3,3 millioner kroner til at ansætte flere lærere. Det glæder Karina Lorentzen Dehnhardt, der er SF’s lokale folketingsmedlem.

“Efter årevis med besparelser på området, bliver skolerne igen prioriteret. I SF gik vi til valg på det, og nu holder vi, hvad vi lover. Flere lærere til børnene betyder, at børnene kommer til at trives bedre, men det giver også bedre vilkår for lærerene”, siger Karina Lorentzen Dehnhardt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

 For SF har det været vigtigt, at pengene skulle øremærkes til ansættelse af flere lærere, så midlerne kommer ud i klasserne og giver folkeskolen et løft:

“Der er hårdt brug for flere lærere på skolerne, hvor dagene er blevet længere, og klasserne er blevet større. Med den her aftale sikrer vi, at pengene rent faktisk bliver brugt på flere lærere, så man vil kunne mærke et reelt løft helt ude i klasselokalerne”, siger Karina Lorentzen, der er valgt til Folketinget med sydjyske stemmer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...