Sønderborgs Nicolai Clausen vandt 3. pladsen

24. august 2015 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler
Nicolai Clausen blev nummer tre i Tornado Cup på Dybbøl Banke. Foto: Sønderborg Cykle Klub

I forbindelse med søndagens Post Cup i Sønderborg blev der også arrangeret finale i Tornado Cuppen for U17-rytterne. Her havde Sønderborg Cykle Klub Nicolai Clausen til start. Nicolai Clausen skulle vise at det ikke bare var en enlig svale, at han sidste weekend blev nummer 3 ved et løb i Kolding, skriver Sønderborg Cykle Klub i en pressemeddelelse.

Nicolai Clausen kørte i Sønderborg et flot løb trods hjemmebanepresset i området omkring Dybbøl Banke.

Tidligt i løbet blev der etableret et udbrud, hvor Nicolai Clausen sad med. Disse 12 af feltes 72 ryttere arbejde godt sammen og fik oparbejdet er forspring at hovedfeltet aldrig så dem igen.

Efter 72 kilometer skulle løbet afgøres på den 1000 meter lange stigning op mod Dybbøl Mølle.

I spurten viste Nicolai Clausen gode ben og blev nummer 3.

3. pladsen betyder, at Nicolai Clausen ender som nummer 5 i den samlede Tornado Cup.