Sønderborghus: Fortryllende Eivør spiller koncert

16. september 2015 Kultur

“Der er musik i alle de situationer, du kan bringe dig selv i.”

Sådan svarer Eivør – instrumentalist, sanger og sangskriver med en stemme af en sjælden styrke og skønhed – når hun bliver spurgt, hvor hun finder inspiration. Det er ikke bare ord, for siden hun blot var 15 år gammel, har Eivør dedikeret sit liv til musik og ubønhørligt forfulgt sin interesse.

Klik på billedet og køb din billet.

Klik på billedet og køb din billet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 1. oktober kl. 20 kan du opleve hende i Sønderborghus
Eivør blev født på Færøerne i 1983, og hendes første år var præget af øgruppens musikarv. Som 16-årig udgav hun sit første, selvbetitlede album, og dette blev starten på hendes gunstige karriere. Selv om hendes kærlighed til den færøske kultur løber som blod igennem hele værket, er hendes udtryk igennem årene også blevet beriget af en kontinuerlig inspiration fra andre traditioner.
Artiklen fortsætter under annoncen

Eivørs musikalske palet er således blevet rigere, siden hun debuterede som folk-musiker, og hendes plader og images (3)koncerter har op igennem tiden flirtet med jazz, country-folk og bigbandmusik, men der har også været påvirkninger fra klassisk musik og fra triphop rock.
Artiklen fortsætter under annoncen

På det seneste har hun trukket mange af disse påvirkninger ind i sin egen originale folktronica med dybtfølte lyriske betragtninger af livet, som det udfolder sig omkring hende.
Du kan få en smagsprøve på den fortryllende færings musik HER
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...