Sønderbronx Records – et musikfællesskab

1. september 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er flere år siden fire rappere var sammen i Sønderborg 2.0 og gav koncert sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester.

“Kort efter skiltes vores veje og nu er vi rendt sammen igen”, siger David Mubiru Ssempebwa, der bruger kunstnernavnet Mista Davo.

Gruppen har dannet Sønderbronx Records, der handler om musik i alle genrer og om at få den ud til et publikum.

“Vi tilbyder at alle og enhver kan indspille plader hos os og vi snakker meget om det at komme ud og give koncerter”, siger Mista Davo til SønderborgNYT. I bedste højskolestil handler det om fællesskab og om at hjælpe hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil mere end hip-hop og rap”, siger Mista Davo, dr forestiller sig, at han og andre kan tage med nogle af de sangere, der laver egne numre, ud og spille.

Der er 9-10 mennesker med i fællesskabet. Nogle møder oftere op end andre.

Vil gerne udtrykke mig

Mista Davo og Anette Cecilie Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er fælles om musikken og jeg vil gerne udtrykke mig og ud med min musik”, siger Anette Cecilie Jensen, der er ny i flokken. Hun har boet i Sønderborg de seneste tre år, hvor hun har læst på SDU.

“Min musik er nærmest indiepop, sådan lidt drømmende og spirituel”, siger hun og tilføjer:

“Jeg overvejer at lave noget sammen med Mista Davo”.

Hvis du også vil med i musikfællesskabet og møde personerne bag kunstnernavnene Bri$ch, Logej G. MC Madse, Kwame, Konfuze, Al Capone da Don og Mista Davo, så kan du fange dem på Sønderbronx Records Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen