Sønderjyllands Revision overtager PriceWaterhouseCoopers afdeling i Sønderborg

15. januar 2020 Erhverv

Virksomhedskultur, personlig kemi og et fælles ønske om at vokse og være tæt på kunderne.

Det var de centrale holdninger, der lå til grund for Sønderjyllands Revisions beslutning om at overtage både kunder, medarbejdere og partner Flemming Callesen i PriceWaterhouseCoopers afdeling i Sønderborg og lade dem blive en del af revisionsfirmaets afdeling i Sønderborg.

Det skriver Sønderjyllands Revision i en pressemeddelelse.

Overtagelsen betyder, at Sønderjyllands Revision, der har afdelinger i Padborg, Aabenraa og Sønderborg med ét slag er blevet Sønderjyllands største revisionsfirma med hovedkontor i landsdelen og i dag har godt 70 medarbejdere, heraf 23 i Sønderborg. Revisionsselskabet indgår sammen med 25 andre lokalforankrede revisionsfirmaer i RevisorGruppen Danmark, der samlet set er landets 3. største revisionsselskab kun overgået af et par globale selskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

December måned er brugt på at fusionere de to firmaer, så man nu er klar til at betjene kunderne fra kontoret på Jyllandsgade.

Det vil fortsat være statsautoriseret revisor Flemming Callesen, der betjener sine hidtidige PwC-kunder, mens de statsautoriserede revisorer Flemming Smidt Jensen og Niels Christian Schjøth rådgiver de øvrige kunder som sædvanlig.

“Vi kendte naturligvis Flemming Callesen. Vi er i samme branche og har været konkurrenter. Gennem en række møder i efteråret har vi lært hinanden endnu bedre at kende. Vi har samme tilgang til tingene og ønsker at være tæt på kunderne for at kunne give den rigtige rådgivning. Derfor var beslutningen ikke vanskelig. Det har været en meget positiv proces”, siger Flemming Smidt Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For mig var det vigtigt, at vores hidtidige kunder fortsat kunne blive betjent lokalt”, siger Flemming Callesen.

“Jeg har en klar forventning om, at det nu bliver lettere at tiltrække kvalificeret arbejdskraft”, fortsætter Flemming Callesen.

Størrelsen på et revisionsfirma har stor betydning for det er et signal om, at man som medarbejder kan få mange forskelligartede opgaver. Det lægger mulige kandidater stor vægt på.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...