Sønderjyllands Symfoniorkester byder på gratis smagsprøve

14. august 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sønderjyllands Symfoniorkester kommer vidt omkring i den kommende sæson, såvel musikalsk som geografisk, og skyder sæsonen 2016-2017 i gang med en gratis koncert i Alsion fredag den 19. august klokken 20:00, hvor publikum får lejlighed til at høre musikalske smagsprøver fra sæsonens kommende koncerter. Orkesteret har planlagt en afvekslende sæson 2016-2017, og det kan ses af programmet, som du kan læse hér.SYMFONI

Koncerten byder på fransk, nordisk og russisk musik foruden to unge prisvindende musikere som solister. Orkestret spiller Griegs 1. sats af klaverkoncerten i a-mol i Alsion i Sønderborg med Martin Nørgaard Petersen som solist.

Ouverturen til Flagermusen af J. Strauss vil starte koncerten og klassikere som Tjajkovskijs Symfoni nr. 6, 3 sats samt Mozarts Ouverture til Tryllefløjten og Saint Säens ”Havanaise” for soloviolin og orkester med Carmen Rosu Nicolescu fra orkesteret som solist vil ligeledes fylde Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved koncerten i Alsion i Sønderborg på fredag er Martin Nørgaard Petersen solist i Griegs 1. sats af klaverkoncerten i a-mol. Samtidig er koncerten også en mulighed for at møde en af orkestrets egne musikere, Carmen Rosu-Niculescu, som solist i Saint Säens ”Havanaise”.

Brian Quist Jørgensen, som til daglig også er violinist i orkestret, vil, som konferencier, guide publikum gennem koncertprogrammet.

Der er gratis adgang til koncerten fredag den 19. august klokken 20:00 i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...