Sønderjyllands Symfoniorkester: Gallakoncerten TAK i Alsion

12. oktober 2015 Kultur

Med ‘TAK! – Gallakoncert’ søger Sønderjyllands Symfoniorkester støtte hos publikum og sponsorer.

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller en TAK-koncert.

Sønderjyllands Symfoniorkester spiller en TAK-koncert.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I Sønderjyllands Symfoniorkester er vi glade og taknemmelige for vores mange gode støtter, sponsorer og trofaste publikummer. Den glæde og taknemmelighed vil vi gerne markere med et brag af en koncert lørdag den 7. november kl. 20”, står der i en pressemeddelelse fra Sønderjyllands Symfoniorkester.

David Riddell, Preben Kristensen, Susanne Elmark, Jesper Lundgaard, Nikolaj Bentzon og Per Nielsen er nogle af de musikalske stjerner, som har doneret deres performance til koncerten. Det bliver en aften med et musikalsk festfyrværkeri, der viser, hvad orkestret favner af genrer og kvaliteter. Derudover vil kunstneren Adam Gabriel bidrage med et maleri, der vil blive udloddet i løbet af aftenen, ligesom orkestrets protektor HKH Prins Joachim har meddelt, at han deltager i arrangementet.

Artiklen fortsætter under annoncen

En særlig gimmick

Som en særlig ‘gimmick’ vil selve sædet i salen denne aften være gratis – for hver enkelt publikum bestemmer selv, hvor meget man vil bidrage med. Det vil også være muligt at donere anonymt i løbet af koncerten. Alle indtægter fra koncerten går ubeskåret til Sønderjyllands Symfoniorkester, og vil blive modtaget med stor taknemmelighed.

Sønderjyllands Symfoniorkester står til at miste en stor del af sin støtte fra Kulturstyrelsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 112, Nordborg

Brand i garage kunne brede sig til gårdlænge

7. december 2022 112

Først på aftenen kørte Augustenborg og Egens frivillige brandværn til en gård ved Guderup. “Der var ild i en garage, der er bygget sammen med en gårdlænge”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. De to frivillige brandværn fik hjælp fra stigevognen fra Sønderborg. “Branden blev slukket, inden den bredte sig”.

Læs mere...