Sønderjyllands Symfoniorkester klar med Troldspejlet Reloaded – for hele familien

21. april 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er med hele familien i fokus, at Sønderjyllands Symfoniorkester den 4. maj byder velkommen til en aften med musik fra filmverdenen, hvor både superhelte, tegnefilmsfigurer og computertemaer sætter dagsordenen.  

Succesen fra 2015 med koncerten ”Troldspejlet” gentages med ”Troldspejlet ”Reloaded””, hvor der igen skal skabes magi for både børn og voksne med musik, der henvender sig til et bredere publikum end det klassisk musik sædvanligvis rammer.

Det er Jakob Stegelmann, der som konferencier guider publikum igennem de mange eventyrlige filmmelodier i samarbejde med dirigenten Peter Ettrup Larsen. Inden den første ”Troldspejlet” koncert havde Stegemann i mange år drømt om at viderebringe magien fra filmmusik sammen med et symfoniorkester. Og begejstringen for koncerterne var så stor, at ”Troldspejlet ”Reloaded”” igen sætter fokus på magi fra filmverdenens musiske univers til stor glæde for et begejstret publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalg på www.billetten.dk.

Billetpriser: Voksne: Kr. 100,00.

Børn: Kr. 50,00.

Familiepakke: 2 voksne og 2 børn: Kr. 250,00.

18. juni 2024 Erhverv, Sønderborg

Med samarbejde og partnerskaber bliver vi 77.000 sønderborgere i 2030

18. juni 2024 Erhverv

Der var fuldt hus i Sergenten, da GOTO Sønderborg mandag holdt en konference om, hvordan Sønderborg Kommune skal nå målet om 77.000 sønderborgere i 2030. Et ambitiøst mål, og derfor fik de deltagende virksomheder, uddannelsessteder og byrådspolitikere en grundig gennemgang af, hvordan befolkningsudviklingen skal vendes i årene frem. At nå 77.000 sønderborgere er ambitiøst, og […]

Læs mere...