Sønderjyllands Symfoniorkester klar med Troldspejlet Reloaded – for hele familien

21. april 2017 Kultur

Det er med hele familien i fokus, at Sønderjyllands Symfoniorkester den 4. maj byder velkommen til en aften med musik fra filmverdenen, hvor både superhelte, tegnefilmsfigurer og computertemaer sætter dagsordenen.  

Succesen fra 2015 med koncerten ”Troldspejlet” gentages med ”Troldspejlet ”Reloaded””, hvor der igen skal skabes magi for både børn og voksne med musik, der henvender sig til et bredere publikum end det klassisk musik sædvanligvis rammer.

Det er Jakob Stegelmann, der som konferencier guider publikum igennem de mange eventyrlige filmmelodier i samarbejde med dirigenten Peter Ettrup Larsen. Inden den første ”Troldspejlet” koncert havde Stegemann i mange år drømt om at viderebringe magien fra filmmusik sammen med et symfoniorkester. Og begejstringen for koncerterne var så stor, at ”Troldspejlet ”Reloaded”” igen sætter fokus på magi fra filmverdenens musiske univers til stor glæde for et begejstret publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalg på www.billetten.dk.

Billetpriser: Voksne: Kr. 100,00.

Børn: Kr. 50,00.

Familiepakke: 2 voksne og 2 børn: Kr. 250,00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Politiet er klar til at hente borgere der udebliver fra Fogedretten

27. juni 2022 112

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort. Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten, skriver politiet i en pressemeddelelse. Politiet i Sønderborg har […]

Læs mere...