Sønderjyllands Symfoniorkester præsenterer ”Ein deutsches Requiem”

31. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Torsdag 2. marts klokken 20.00 byder Sønderjyllands Symfoniorkester på Brahms Requiem i syv satser. Roligt og klart folder Brahms sit budskab ud. Brahms var protestant, og derfor var det ikke oplagt for ham at komponere en latinsk dødsmesse, hvilket et Requiem jo egentlig er. Han lavede derfor teksten om, og sproget tysk taler direkte til Brahms publikum. Derfor kaldte han det “Ein deutsches Requiem”.

Der er to sangsolister i opførelsen af Brahms Requiem nemlig: Majken Bjerno og Thomas Storm, men i centrum står korene Vor Frue Cantori med korleder Juliana Ilgner og Filharmonisk kor med korleder Alice Granum. Brahms’ Requiem er en drømmeopgave for ethvert kor, sammen har disse to kor såvel størrelsen som klangen og erfaringen til at synge den inderligt smukke musik af Johannes Brahms.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten finder sted torsdag den 2. marts 20.00 i Alsion og billetter kan bestilles hér.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag bliver Nybyggerne afsløret på et pressemøde, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå i gang […]

Læs mere...