Sønderjysk Forsikring: Tilfredsstillende halvårs-regnskab

1. september 2015 Erhverv

“Halvårets resultat er et overskud på 15,7 mio.kr. før skat og 12,8 mio.kr. efter skat. Dette er klart bedre end forventet og derfor tilfredsstillende”, siger adm. direktør i Sønderjysk Forsikring,Frank Abel i en pressemeddelelse.

Resultatet af selve forsikringsdriften blev et overskud på 4,1 mio.kr. mod 5,9 mio.kr. i 1. halvår 2014. Resultatet pengeskyldes primært en meget tilfredsstillende skadesprocent, der blev på 61,8% mod 77,6% i samme periode sidste år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stigningen i omkostningerne har sin baggrund i en ekstraordinær udgift i forbindelse med direktørskiftet i starten af året. Omkostningerne følger ellers budgettet, og har generelt stor bevågenhed. Løbende bestræbelser på at holde omkostningerne i ro er en forudsætning for at sikre selskabets prismæssige konkurrencekraft.

Med en lav skadesprocent har udgiften til genforsikring udgjort en betydelig udgift i 2015, hvor der i 2014 var tale om en indtægt som følge af genforsikringens andel af de store stormskadeudgifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den fulde halvårsrapport for 2015 er tilgængelig på selskabets hjemmeside, som er www.soenderjysk.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...