Sønderjysk Forsikrings vækst er helt i top

28. april 2017 Erhverv

Sønderjysk Forsikring, der har flyttet hovedsædet fra Sønderborg til Aabenraa, er et af Danmarks mest vækstende forsikringsselskaber.

”Der er en flot præmiefremgang og det i et ellers mættet marked – det vidner om, at vi har fokus på de rigtige ting og at alle går dedikerede og engagerede til opgaven”, siger bestyrelsesformand Marianne Hvid og fortsætter:

”Jeg er især glad for, at de indsatser og tiltag, der er gjort på salgs- og produktsiden nu også afspejles i regnskabstallene.  Vi har haft et rigtig godt eksekveringsår og er trådt ind i en helt anden liga. Det forpligter og det vil vi leve op til”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Adm. dir. Frank Abel præsenterede et særdeles flot regnskab – det næstbedste i selskabets historie.

”En vækst på 8,4 procent i præmieindtægten overstiger klart den generelle udvikling i branchen. Dét kan vi godt være stolte af” siger Frank Abel i en pressemeddelelse. Den meget positive vækst gælder ikke kun økonomien, også kendskabsgraden har fået et markant boost. Den øgede synlighed og tilgængelige placering afspejles bl.a. også i et væsentligt antal flere uopfordrede ansøgninger fra et større opland end tidligere.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Sønderjysk Forsikrings strategi mod 2020 – indeholdende høje vækstmål, øget finansiel styrke, en ambition om at bliver kundernes foretrukne forsikringsselskab og ikke mindst Syddanmarks bedste arbejdsplads – tager for alvor fart”, siger Frank Abel og konstaterer, at Sønderjysk Forsikring er blevet særdeles synlig på landkortet.

Kunderne belønner et forsikringsselskab i øjenhøjde

På årets generalforsamling i Sønderjysk Forsikring var der atter rekordstor tilslutning med 277 tilmeldte. Sønderjysk Forsikring har med den stærke lokale forankring og personlige service, der gennemsyrer hele selskabet og alle filialer, ramt værdier, der er helt i tråd med kundernes ønsker. En tendens, der også ses blandt andre af landets kundeejede selskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi kender vigtigheden af de lokalforankrede filialer og betydningen af den personlige betjening. Derfor åbnede vi i september filialen i Esbjerg, og i år kommer vi til Odense”, siger Frank Abel.

Sønderjysk Forsikring – lige der, hvor du er

Digitalisering bliver en stor del af fremtiden for Sønderjysk Forsikring. Der satses i 2017 stort på IT og det største IT-projekt i selskabets historie er således søsat med en forventet varighed på halvandet år.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det er et bekosteligt projekt, så det er glædeligt, at vi har en sund forretning, som tillader, at vi foretager denne nødvendige investering”, siger Frank Abel og fortsætter:

”Med et nyt IT-system vil vi i Sønderjysk Forsikring være forberedt til at udnytte de digitale muligheder og ikke mindst både de krav og ønsker, som vores kunder har i fremtiden”.

Sønderjysk Forsikring vil fortsat være tæt på kunderne. En digitalisering udvider blot mulighederne for kunderne, der fremadrettet vil kunne møde selskabet på telefonen, på hjemmesiden, på de sociale medier og ikke mindst i de lokale filialer.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores kunder skal opleve, at det er noget særligt at være forsikret hos Sønderjysk Forsikring, og vi skal som selskab være lige der, hvor kunderne er”, siger Frank Abel.

Lokalsamfundet kan forvente mere af os i 2017

Med udvikling og vækst kommer også et større socialt ansvar og forpligtelse til landsdelen.

”Et ansvar vi tager meget seriøst” siger Frank Abel og tilføjer:

“Vi har gennem årene uddannet særdeles gode elever og mener, at vi i fremtiden kan lykkes med endnu flere. Herudover har vi fokus på at finde opgaver, som kan løses af deltidsmedarbejdere, som af den ene eller anden årsag ikke kan opretholde et fuldtidsjob. Vi er overbeviste om, at der findes personer i vores område, som brænder for at kunne bruges og som besidder gode kompetencer på områder, som vi kan bruge i Sønderjysk Forsikring”.

Bestyrelsens konstituering

Marianne Hvid blev genvalgt og Kaj Asmussen blev nyvalgt til bestyrelsen.

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således: Marianne Hvid – formand, Gynther Kohls – næstformand, øvrige bestyrelsesmedlemmer: Glenn Bernecker, Jørgen Sørensen, Brian Foged Birkegaard, Ole Jespersen, Kaj Asmussen, Mia Zentio Jessen, medarbejdervalgt – og Kim Larsen også medarbejdervalgt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk