Sønderjysk Pigekor og Drengekor: Ekstra hold til flere sangglade børn mellem 3 og 6 år

2. september 2019 Uncategorized

Sønderjysk Pigekor og Drengekor har stor succes med korsang for de aller-yngste mellem 3 og 6 år og starter derfor ekstra hold om torsdagen kl. 16.30-17.30.

Første gang bliver torsdag den 12. september.

“Vi synger i sangcentrets lokaler på Sønderborg Kaserne og glæder os til at få en endnu flere sangglade børn i huset”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Vi arbejder med sang, rytmer, dans og leg i undervisningen, og børnene på vores allerede igangværende onsdagshold har en fest, når de synger sammen”, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er glade for at kunne give endnu flere børn chancen for at synge hos os og håber, at et ekstra hold på en anden ugedag kan tiltrække endnu flere sangere”.

Man kan tilmelde sig på korets hjemmeside www.sjpigekor.dk eller bare møde op på kasernen torsdag den 12. september kl. 16.30.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...