Sønderjysk Pigekor optræder sammen med og Sct. Annæ Pigekor

22. februar 2018 Kultur

Et musikalsk venskab af højeste karat folder sig endnu en gang ud, når Sønderjysk Pigekor får besøg af Sct. Annæ Pigekor fra København den 2. til den 4. marts.

Korene har besøgt hinanden jævnligt siden 2007, hvilket har resulteret i tætte venskaber mellem sangere og dirigenter og fantastiske koncerter med de i alt 100 pigestemmer.

I år synger Sct. Annæ Pigekor deres egen gæstekoncert i Ketting Kirke den 3. marts kl. 15.

Søndag den 4. marts kl. 14.30 kulminerer samarbejdet med en fælleskoncert med begge kor i Broager Kirke. Der er gratis adgang til begge koncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sct. Annæ Pigekor er et elitekor med grundskole-elever fra Sct. Annæ Gymnasium.

Koret er pigernes pendent til Københavns Drengekor, som netop har medvirket ved Prins Henriks bisættelse.

“Det er korklang i verdensklasse, når de 100 pigestemmer forenes i et fælles repertoire af danske sange”, siger chefdirigent for Sønderjysk Pigekor Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Det er girlpower, når det er bedst”

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2021 Politik, Sønderborg, Uncategorized

Samlet vederlagsomkostning til formænd og næstformand stiger i ny udvalgsstruktur

30. november 2021 Politik

Som SønderborgNYT tidligere tirsdag kunne fortælle, skal byrådet træffe beslutning om en ny udvalgsstruktur for den kommende byrådsperiode. Det betyder blandt andet, at der fremover bliver ét stående udvalg mere og dermed stiger den samlede vederlagsomkostning til formænd og næstformand i de såkaldte ’stående’ udvalg, hvis forslaget godkendes. Samlet set stiger den årlige, samlede omkostning […]

Læs mere...