Sønderjysk Sangcenter får penge til skoleprojekt i Tønder

26. marts 2018 Kultur

Sønderjysk Sangcenter i Sønderborg, der har Mette Rasmussen som leder,  blev flot tilgodeset, da Kong Frederik Fonden delte penge ud.

Dronning Ingrid skænkede tilbage i 1978 penge til stiftelsen af Kong Frederiks Fonden, og hvert år uddeler fonden støtte til forskellige formål, som styrker musiklivet i Sønderjylland.

Det Sønderjyske Sangcenter modtog 20.000 kr. til et drengesangprojekt i efteråret 2018 blandt drenge på Tønder Kommunes skoler, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Projektet er et samarbejde mellem Det Sønderjyske Sangcenter, Sønderjysk Drengekor og skolerne i Tønder.

Drenge i 2.-5. klasse får tilbuddet om at deltage og efter sangaktiviteter på de enkelte skoler samles deltagerne til fælles sangdag, formentlig i Tønder Kristkirke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 Politik, Sønderborg

Frode Sørensen vender tilbage til Byrådet som vikar

24. juni 2021 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet går på barselsorlov fra fredag og frem til den 10. august og så skal der en vikar på banen. Det bliver tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Frode Sørensen, som skal afløse Jesper Smaling. Inden Frode Sørensen kan kalde sig ‘midlertidigt byrådsmedlem’, skal det siddende Byråd godkende, at han vikarierer. […]

Læs mere...