Sønderborg Skyttekreds fik både en jysk og en sønderjysk mester

24. juni 2022 Sport

DGI Skydning har skudt både Jysk og Sønderjysk Mesterskab med riffel kal .22 på 50 m for børn, juniorer og voksne, skriver Sønderborg Skyttekreds, der både fik en Jysk Mester og en Sønderjysk Mester. Line von Riegen Jørgensen blev Jysk Mester i børneklassen BK1. Oliver Illner blev Sønderjysk Mester i den svære voksenklasse Stilling2.

Skydningerne om Sønderjysk Mesterskab gav mange flotte resultater til skytterne fra Sønderborg Skyttekreds.

I Hovedskydningerne i BK1 blev Line von Riegen Jørgensen nr. 2 og i BK3 blev  Frede Noes nr. 3. I J1 blev Jamie Illner nr. 2 og Nikolaj Lavad Clausen nr. 3. I J2 blev Mikkel Hesselberg Christiansen nr. 2. I ST2 blev Oliver Illner nr. 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter både Hovedskydning og Mesterskabsskydning i BK1 var Line von Riegen Jørgensen nr. 2, i BK2 var Jessica Rose nr. 2 og i BK3 var Frede Noes nr. 3.

I J1 var Jamie Illner nr. 1 og Nikolaj Lavad Clausen nr. 3. I J2 var Mikkel Christiansen nr. 1, Line Nørskov Jensen nr. 2 og Freya Bossen nr. 3. I ST2 var Oliver Illner nr. 1.

Ved Finaleskydningerne om det Sønderjyske Mesterskab var der fire medaljer til skytterne fra Sønderborg Skyttekreds.

I finalen for Børn fik Line von Riegen Jørgensen en sølvmedalje.

Artiklen fortsætter under annoncen

I finalen for Juniorer fik Jamie Illner en sølvmedalje og Nikolaj Lavad Clausen en bronzemedalje.

I finalen for voksne stillingsskytter blev Oliver Illner fra Sønderborg Skyttekreds Sønderjysk Mester.

Kredspokalen for Børn og Junior, hvor man sammenlægger klubbernes fem bedste resultater fra Hovedskydningen i børne- og juniorrækkerne, blev igen vundet af  Sønderborg Skyttekreds.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...