Sønderjyske: Broager Sparekasse hjalp med spillerkøb

5. september 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Med hjælp fra Broager Sparekasse er det lykkedes SønderjyskE at lave kontrakt med Casper Ulrich Mortensen.
 
SønderjyskE Herrehåndbold har netop underskrevet kontrakt med den 24-årige Casper U Mortensen for resten af den igangværende sæson. Casper har siden sæsonen 2012-13 været en fast del af landsholdet og fik sin slutrundedebut til VM I Spanien 2013.

Artiklen fortsætter under annoncen

Casper U. Mortensen kom til Sønderjyske med hjælp fra Broager Sparekasse.

Casper U. Mortensen kom til Sønderjyske med hjælp fra Broager Sparekasse.

 
Med aftalen løser SønderjyskE udfordringen på venstre fløj, hvor Andreas Toudahl tidligere på året har fået konstateret en diskusprolaps.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt er godt tilfreds med at aftalen er faldet i hus:
– Jeg er rigtig glad for at vi sammen med Bjerringbro-Silkeborg og Casper U Mortensen har kunnet få denne løsning på plads. Desuden skal lyde en stor tak til vores stærke og trofaste samarbejdspartner Broager Sparekasse, som har været med til at gøre denne aftale mulig.

– Casper U Mortensen er et rigtig stort håndboldnavn – han fik sit helt store internationale gennembrud både på landsholdet og hos den danske befolkning til EM 2014 i januar. At vi I SønderjyskE igennem en periode nu har kunnet tiltrække spillere med landskampe på Cv’et viser hvor langt vi efterhånden er kommet som klub. Desuden viser det hvor meget vores fantastiske hjemmebane Broager Sparekasse Skansen og vores fortsat udviklende sponsornetværk egentlig kan lykkedes med.

Artiklen fortsætter under annoncen

 
Cheftræner Morten Henriksen er også glad for at truppen bliver suppleret på en presset position:
– Andreas Toudahls skade var en stor bet for holdet, og jeg føler virkelig med Andreas i sådan en situation. At vores anden fløj, Christoffer Fors kun er på vej tilbage efter en langvarig skade har gjort os meget sårbare på den position. Det er derfor rigtigt glædeligt, at vi har kunnet tilføre en fløjspiller til truppen. At det så er blevet en spiller med et niveau som Casper kan man som træner kun være yderst tilfreds med. broager sparekasse 1

Artiklen fortsætter under annoncen

 
Casper U Mortensen ser ligeledes frem til samarbejdet:
– Jeg er rigtig glad for aftalen med SønderjyskE, der giver mig mulighed for at tage hul på et nyt kapitel, hvor jeg først og fremmest vil kæmpe for at klubben klarer sig godt i såvel ligaen som EHF-Cup’en.
Jeg har truffet beslutningen om klubskiftet, fordi jeg gerne vil fortsætte min personlige udvikling. Det stod klart for mig, at jeg ikke var tiltænkt den samme rolle i BSV i denne sæson som tidligere, og det er derfor en fantastisk mulighed for mig at komme til SønderjyskE. Det er en spændende og ambitiøs klub, der har været i en rivende udvikling de seneste sæsoner. Jeg glæder mig til at spille foran hjemmepublikummet i Broager Sparekasse Skansen, hvor jeg altid har oplevet en fantastisk stemning når jeg har spillet der.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidigt vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke klubben, medspillere og en entusiastisk fanskare for to gode sæsoner i BSV. broager 1
 

Kontrakt:      1 år (30.06. 2015)
A-Landshold (kampe/mål): 36/108
Tidligere klubber: FIF, AJAX København, FHK Elite, Viborg HK, BSV

20. april 2024 Erhverv, Nordborg

Ingen medalje til EUC Syds deltager ved DM i Skills

20. april 2024 Erhverv

Nu er Danmarks dygtigste bagere, tekniske isolatører, møbelpolstrere, anlægsstruktører og kosmetikere fundet. Unge fra 47 forskellige konkurrencefag har netop fået hængt en guldmedalje om halsen ved en storstilet afslutningsceremoni for DM i Skills 2024 – Danmarksmesterskabet for unge fra erhvervsuddannelserne, der i år blev holdt på Dyrskuepladsen i Roskilde. Fra EUC Syd i Sønderborg deltog […]

Læs mere...