Sønderjyske jobcentre gør klar til NaturErhvervsstyrelsens flytning

9. december 2015 Erhverv

Erfaringen og de første meldinger fra NaturErhvervstyrelsen peger i retning af, at der skal findes en række nye medarbejdere, og de fire sønderjyske jobcentre har besluttet at arbejde på at lave et fælles opkvalificeringsforløb for ledige på tværs af kommunerne. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2013/11/jobcenter.jpg” alt=”jobcenter” width=”299″ height=”168″ />

“Det er jo fantastisk, at vi får tilført arbejdspladser til området. Jeg er derfor ikke et sekund i tvivl om, at vi både vil være i stand til at hjælpe NaturErhvervstyrelsen med at rekruttere kvalificerede medarbejdere og finde jobmuligheder til ægtefællerne til de medarbejdere, der vælger at flytte med deres arbejdsplads til Sønderjylland”, siger formand for arbejdsmarkedsudvalget, Jan Prokopek Jensen.

Direktører og jobcenterchefer fra Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Tønder satte sig derfor forleden sammen for at drøfte samarbejdsmulighederne i forhold til opkvalificering af ledige.

De fire kommuner ser alle en fordel i, at mange af de nuværende medarbejdere i NaturErhvervstyrelsen flytter med arbejdspladsen til det sønderjyske, fordi det både vil sikre en befolkningstilvækst og nye medarbejderressourcer for områdets øvrige virksomheder i form af de medflyttende ægtefæller.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk