Sønderborg Jazz Club med Melodic Moods

25. januar 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Søndag eftermiddag er der en god oplevelse på prorammet i Sønderborg Jazz Club. Nemlig Melodic Moods, der blandt andet består af Anders Mogensen og Karen Sundtoft.DivaAMKS0

Anders Mogensen og Karen Sundtoft mødte hinanden under Copenhagen Jazz Festival i 2009 og har siden holdt kontakten. Dengang havde Anders netop udgivet albummet ”Gratitude”, som satte gang i tekstskrivningen for Karen. Anders Mogensen har kun få gange udgivet plader med sangerinder, en side, som han med dette projekt virkelig får udviklet til fulde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Mogensen har siden starten af 1990 været en markant skikkelse på den danske og internationale jazzscene. Han har medvirket på op mod 100 cd-udgivelser og vundet grammyer i både Danmark og Norge. Anders har turneret og indspillet med musikere som Matthew Garrison, Tim Berne, Marc Johnson og Steve Swallow.

Resten af kvartetten består af guitaristen Simon Krebs. Simon afsluttede i 2005 sin uddannelse på Det Fynske Musikkonservatorium og har siden været en markant skikkelse med to udgivelser i eget navn, samt gæsteoptrædener med bl.a. trommeslageren Bob Moses og som medlem af bandet Alex Canasta.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste mand i kvartetten er den polske bassist Mariusz Prasniewski, som har været bosat i Danmark siden 2009. Mariusz regnes for et af de største bastalenter gennem længere tid, og han turnerer flittigt i sit hjemland, Polen, og Tyskland.

 

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...