Sønderborg Jazz Club med Melodic Moods

25. januar 2015 Kultur

Søndag eftermiddag er der en god oplevelse på prorammet i Sønderborg Jazz Club. Nemlig Melodic Moods, der blandt andet består af Anders Mogensen og Karen Sundtoft.DivaAMKS0

Anders Mogensen og Karen Sundtoft mødte hinanden under Copenhagen Jazz Festival i 2009 og har siden holdt kontakten. Dengang havde Anders netop udgivet albummet ”Gratitude”, som satte gang i tekstskrivningen for Karen. Anders Mogensen har kun få gange udgivet plader med sangerinder, en side, som han med dette projekt virkelig får udviklet til fulde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anders Mogensen har siden starten af 1990 været en markant skikkelse på den danske og internationale jazzscene. Han har medvirket på op mod 100 cd-udgivelser og vundet grammyer i både Danmark og Norge. Anders har turneret og indspillet med musikere som Matthew Garrison, Tim Berne, Marc Johnson og Steve Swallow.

Resten af kvartetten består af guitaristen Simon Krebs. Simon afsluttede i 2005 sin uddannelse på Det Fynske Musikkonservatorium og har siden været en markant skikkelse med to udgivelser i eget navn, samt gæsteoptrædener med bl.a. trommeslageren Bob Moses og som medlem af bandet Alex Canasta.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste mand i kvartetten er den polske bassist Mariusz Prasniewski, som har været bosat i Danmark siden 2009. Mariusz regnes for et af de største bastalenter gennem længere tid, og han turnerer flittigt i sit hjemland, Polen, og Tyskland.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...