Sønderborg Jazz Club med Melodic Moods

25. januar 2015 Kultur

Søndag eftermiddag er der en god oplevelse på prorammet i Sønderborg Jazz Club. Nemlig Melodic Moods, der blandt andet består af Anders Mogensen og Karen Sundtoft.DivaAMKS0

Anders Mogensen og Karen Sundtoft mødte hinanden under Copenhagen Jazz Festival i 2009 og har siden holdt kontakten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dengang havde Anders netop udgivet albummet ”Gratitude”, som satte gang i tekstskrivningen for Karen. Anders Mogensen har kun få gange udgivet plader med sangerinder, en side, som han med dette projekt virkelig får udviklet til fulde.

Anders Mogensen har siden starten af 1990 været en markant skikkelse på den danske og internationale jazzscene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har medvirket på op mod 100 cd-udgivelser og vundet grammyer i både Danmark og Norge. Anders har turneret og indspillet med musikere som Matthew Garrison, Tim Berne, Marc Johnson og Steve Swallow.

Resten af kvartetten består af guitaristen Simon Krebs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Simon afsluttede i 2005 sin uddannelse på Det Fynske Musikkonservatorium og har siden været en markant skikkelse med to udgivelser i eget navn, samt gæsteoptrædener med bl.a. trommeslageren Bob Moses og som medlem af bandet Alex Canasta.

Sidste mand i kvartetten er den polske bassist Mariusz Prasniewski, som har været bosat i Danmark siden 2009.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mariusz regnes for et af de største bastalenter gennem længere tid, og han turnerer flittigt i sit hjemland, Polen, og Tyskland.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Erhverv, Gråsten

Biogas: Borgmester Erik Lauritzen må gøre rede for biogassagen

22. april 2021 Erhverv

Oven på det pålagte byggestop og afgørelsen fra miljøklagenævnet, som har annulleret såvel Sønderborg Kommunes VVM og vej-ekspropriationen i forbindelse med byggeriet af biogasanlægget i Kværs, har Venstre i går, onsdag, bedt borgmester Erik Lauritzen om en redegørelse til byrådet om hele biogassagen og tidslinjen. ”Der har gennem mange uger stået 10-12 meter høje siloer, […]

Læs mere...