Søren Gülck udstiller sine fotografier

6. september 2016 Kultur

Fredag klokken 16 åbner udstillingen ”Husker du?”.

Fotograf Søren Gülck har ladet sig inspirere af fire noveller fra antologien ”Alssund med andre øjne” – forfattergruppen Alssunds første antologi som udkom i efteråret 2015. Med hjælp fra statister, museumsgenstande og historiske lokationer har Søren Gülck skabt fire billedserier med udgangspunkt i historiernes ofte dramatiske handlinger og rørende personskildringer.

Fotografierne vil efterfølgende blive brugt i et formidlingsprojekt, hvor biblioteket laver litteraturformidling for ældre og demente borgere, skriver Sønderborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan du møde Forfattergruppen Alssund, der er klar med anden antologi ”Alssund og det store atlas”.

Ni lokale forfattere bidrager hver især med en lokalt forankret fortælling, der er blevet samlet til en antologi med ni forskellige tekster, der spænder fra lyrik til historiske fortællinger, erindringsbilleder og klassiske noveller.

Forfattergruppen Alssund består af Hans-Tyge Haarløv, Hans Karup, Thorsten Krantz, Linda Lassen, Bente Løwe Christiansen, Kaj Nissen, Tabea Petersen, Karsten Skov og Bettina Skrubbeltrang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Gülck vil være til stede ved ferniseringen, og udstillingen kan ses indtil 21. oktober i bibliotekets åbningstid.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...