Søren Gülck udstiller sine fotografier

6. september 2016 Kultur

Fredag klokken 16 åbner udstillingen ”Husker du?”.

Fotograf Søren Gülck har ladet sig inspirere af fire noveller fra antologien ”Alssund med andre øjne” – forfattergruppen Alssunds første antologi som udkom i efteråret 2015. Med hjælp fra statister, museumsgenstande og historiske lokationer har Søren Gülck skabt fire billedserier med udgangspunkt i historiernes ofte dramatiske handlinger og rørende personskildringer.

Fotografierne vil efterfølgende blive brugt i et formidlingsprojekt, hvor biblioteket laver litteraturformidling for ældre og demente borgere, skriver Sønderborg Bibliotek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig kan du møde Forfattergruppen Alssund, der er klar med anden antologi ”Alssund og det store atlas”.

Ni lokale forfattere bidrager hver især med en lokalt forankret fortælling, der er blevet samlet til en antologi med ni forskellige tekster, der spænder fra lyrik til historiske fortællinger, erindringsbilleder og klassiske noveller.

Forfattergruppen Alssund består af Hans-Tyge Haarløv, Hans Karup, Thorsten Krantz, Linda Lassen, Bente Løwe Christiansen, Kaj Nissen, Tabea Petersen, Karsten Skov og Bettina Skrubbeltrang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Gülck vil være til stede ved ferniseringen, og udstillingen kan ses indtil 21. oktober i bibliotekets åbningstid.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...