Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez vil have erstatning

23. august 2014 Uncategorized
Søren Lyngbjørn bor i dag på Ærø.

Søren Lyngbjørn bor i dag på Ærø.

De to tidligere gidsler Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez har nu via en advokat og deres fagforening Søfartens Ledere fremsat et erstatningskrav mod Ekstra Bladet og TV2 om en godtgørelse på samlet 2 mio. kroner, fordi de føler sig krænket af de to mediers dækning af sagen, skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kravet kommer i forlængelse af Pressenævnets kendelse fra december sidste år. Her blev slået fast, at det var i orden, medierne dækkede sagen, fordi den havde en klar samfundsmæssig interesse, men at Ekstra Bladet var gået for vidt i brugen af billeder under fangenskabet og i beskrivelsen af personlige forhold.

Søren, Eddy og fire fillipinske sømænd nåede at sidde fanget hos somaliske pirater i over 2 år, hvilket er det absolut længste vestlige søfolk har været taget som gidsler.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...