Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez vil have erstatning

23. august 2014 Uncategorized
Søren Lyngbjørn bor i dag på Ærø.

Søren Lyngbjørn bor i dag på Ærø.

De to tidligere gidsler Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez har nu via en advokat og deres fagforening Søfartens Ledere fremsat et erstatningskrav mod Ekstra Bladet og TV2 om en godtgørelse på samlet 2 mio. kroner, fordi de føler sig krænket af de to mediers dækning af sagen, skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kravet kommer i forlængelse af Pressenævnets kendelse fra december sidste år. Her blev slået fast, at det var i orden, medierne dækkede sagen, fordi den havde en klar samfundsmæssig interesse, men at Ekstra Bladet var gået for vidt i brugen af billeder under fangenskabet og i beskrivelsen af personlige forhold.

Søren, Eddy og fire fillipinske sømænd nåede at sidde fanget hos somaliske pirater i over 2 år, hvilket er det absolut længste vestlige søfolk har været taget som gidsler.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. august 2022 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget sendte forvaltningens sparekatalog videre til Byrådet

17. august 2022 Politik

På onsdagens møde i Økonomiudvalget godkendte politikerne det katalog over sparemuligheder, som forvaltningerne har sat sammen og nu bliver det sendt videre til Byrådet, som skal beslutte, hvor det præcis er, der skal skæres ned. “Nu er det så op til de forskellige partier at finde frem til de konkrete besparelser, som er nødvendige for […]

Læs mere...