Sørensen & Madsen – forrygende dobbelt koncert i Mølleparken

29. august 2015 Kultur

topKultur i Syds næstsidste undendørs havefest i Mølleparken for i år, løb fredag aften af stablen. Til at sørge for at de 4100 publikummer der var troppet op til havefesten blev underholdt, havde Kultur i Syd inviteret to danske stjerne på musikhimel, i form af Danmarks pop/rock dronning Lis Sørensen og Danmarks grand old rock’n’roller Johnny Madsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med to så garvede navne, er man sikker på at festen hurtigt kommer op i gear og der er sikret en fantastisk stemning

sideLis Sørensen lagde ud med en kavalkade af hendes store hits, numre som Tæt på Ækvator, Held og lykke samt ikke mindst den uhyre populære fordanskning af Natalie Imbruglia’ kæmpehit Torn, som Lis Sørensen rent faktisk var før ude med end Natalie Imbruglia var. Sangen hedder på dansk “Brændt”.

Da Lis Sørensen forlad rampelyset på scenen, for lige at trække sig tilbage og lodde om der var stemning for ekstranumre, lyste hendens øjne af begejstring over det sønderborgensiske publikum, og hun spurgte de omkringstående Kultur i Syd frivillige, om det var normalt at publikum i Mølleparken, altid var så fantastiske. Ja, hvad kunne man andet end svare, altid, altid!

Efter at Lis Sørensen havde haft gang i festen, var tiden kommet til at ryd scenen for Lis Sørensens udstyr, og rulle Johnny Madsens udstyr ind på scenen istedet.

Tid til at rocke og rulle!

Også den gamle Herr Madsen forstod at fyre en fest oppe fra scenen af. Vi fik en tur med Færgemanden, besøgte Checkpoint Charlie, tog en tur ud på motorvejen og selvfølgelig den altid populære Johnny B. Goode.

Alt i alt må man sige, at publikum bestemt fik hvad de kom efter, to af danmarks største stjerne på den danske musikhimmel, masser af god musik, kolde øl og en fed fest!

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk