Sofie Hymøller Jørgensen fik legat på elitemålmandstræning

24. marts 2021 Sport

Torsdag aften var Sofie Hymøller Jørgensen til fodboldtræning med venner i Boldklubben Fremad og det var på kunststofbanen ved SFS-hallen. Men selvom det var en helt almindelig træningsaften, så blev den til lidt ud over det sædvanlige.

Der kom besøg fra Fodbold og Event, der havde følgeskab af en medarbejder fra Gjensidige Forsikring, der er hovedsponsor for Kvindeligaen.

“Vi har et legat med til dig, så du kan komme på et målmandskursus, hvor du bliver trænet af de allerbedste målmandstrænere”, sagde de og viste Sofie Hymøller Jørgensen en video med en hilsen fra en af Kvindeligaens målvogtere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den unge målmand fra Fremad er blevet bemærket – og nu skal hun på kursus hos Fodbold og Event, så hun bliver endnu bedre til at holde bolden ude af nettet.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...