Sommer Revy: Ekstraforestilling skal sikre publikumsrekord

21. juli 2017 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har nu solgt flere end 25.000 billetter i år.

Men rekorden siger 25.503.

Det tal kan kun slås med nok en ekstraforestilling.

Så den kommer.

Leif Maibom erkender gerne, at han er en konkurrencemenneske så da han kunne se, at den gamle publikumsrekord var indenfor rækkevidde, tog han en rask beslutning og mailede til revyholdet:

“Vi er igen i år – for 3. år i træk – nomineret som ‘Bedste Revy’. Det sælger. Der er nu 185 billetter tilbage, og vi er et stykke over 25.000 solgte billetter, men vi kan ikke nå 25.503. Og det vil jeg. Så hvad siger I til at spille en dobbeltforestilling i sidste uge”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og svaret var selvfølgelig et rungende ja fra hele holdet. Så fredag den 4.august spiller revyen både kl. 15,00 og kl. 20,00.

Billet-rekord-forestilling

Og du kan vinde din billlet. Som nævnt er Maibom et konkurrencemenneske, så derfor har han indbygget en konkurrence til denne ekstra, ekstraforestilling.

Den, der køber billet nr 25.504, får billet + Comwells specielle menu gratis (op til 10 personer) – og Maibom inviterer også vinderne på en back-stage drink sammen med revyholdet i Thorleifs Bar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Speciel Comwell-Rekord-menu

Da det rent faktisk er 30. år i træk, at Revyen og Comwell arbejder sammen har køkkenchef Klaus Græns kreeret en helt speciel Billet-Rekord-menu.

“Vi har et lille samarbejds-jubilæum, og vi skal sige farvel til Thorleif, der jo er blevet et symbol på den sønderjyske succes-revy”, siger Klaus Græns.

“Så jeg har sammensat min egen form for en let sønderjysk frokost-menu: Solæg, spegeskinke, ringriderpølser og min egen udgave af en brødtorte”, siger køkkenchefen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen for billetten er den normale billetpris på kr. 399,00.

Men prisen for billet og menu er til gengæld kun kr. 450,00 og så giver revyen oven i købet det flotte jubilæumshæfte fra 35 års jubilæet til hver gæst.

Billetbestilling: tlf. 74 42 88 02 – eller billet@sommerrevy.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...