Sommerrevy: Alle lag er lagt på – holdet er klar til forpremiererne

22. maj 2018 Kultur

Onsdag spiller revyholdet den første af tre forpremierer på årets sommerrevy,” Før var vi alle i samme båd”, og det betyder, at der arbejdes intens på at få alle detaljer til at passe ind i det store puslespil.

Der fyldes hele tiden mere på. Lag for lag.

“Det er nu, vi har alt med og alt er musikken, kostumerne, sminken, parykkerne, rekvisitterne, lyd og lys. Det hele skal – sammen med selve skuespillerpræstationen – gå op i en højere enhed”, siger Bjarne Antonisen, som er ny på holdet.

Bjarne Antonisen prøver nyt hår i en kort pause.

Bjarne Antonisen er fra Nordborg og er også tidligere statsskoleelev – og han synes, det er dejligt at være tilbage på Als.

“Så kan jeg besøge familien og så nyder jeg den skønne natur”, siger han.

Kendte kun to fra holdet

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er et virkeligt skønt hold. I forvejen kendte jeg Jeanne Boel og Karsten Jansfort. De andre har jeg selvfølgelig hørt om og de lever på alle måder op til deres gode rygte”, siger Bjarne Antonisen til SønderborgNYT.

“Vi har det fantastisk”.

Når den sidste forestilling er spillet, så holder Bajrne Antonisen lidt ferie og derfeter handler det om “Skatteøen” i Silkeborg.

Lone Rødbroe er på hjemmebane i Sønderborg Sommer Revy og hun synes, at det går rigtigt godt med årets revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

I gang siden midten af april

“Holdet blev samlet i midten af april i KJøbenhavn, hvor vi begyndte at øve. Inden da havde vi snakket sammen og ligesom fået retningen på det hele ind i hovedet”, siger Lone Rødbroe til SønderborgNYT.

Efte revyholdet rykkede til Sønderborg har der kun været to fridage.

“Og det var helt rart lige at komme hjem og se børnene og høre, om de er gået ud af skolen og hvad der ellers sker. Og når man kommer lidt væk fra revyen, så er det som, at det hele ligesom synker helt ind”, siger hun.

Passer på hinanden

Et kendetegn ved Sønderborg Sommer revy har altid været, at Johnna og Leif Maibom har passet rigtigt godt på de mange revyhold, der har været.

Lone Rødbroe ringer ind til sidste omgang inden forpremirerne.

“Her i Sønderborg Sommer revy er vi faktisk ret gode til at passe på hinanden og det er jo sådan, at ikke alting er så let og enkelt, som man troede. Det kan give lidt uro indeni”, siger Lone Rødbroe.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er det godt, at man har de andre”.

Lone Rødbroe mærker også travlheden op til forpremiererne.

“Lige nu er vi dér, hvor alt skal falde på plads”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...