Sommerrevy: Bare rolig – du kan nå det endnu

25. juni 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

– Vi er kommet utroligt godt fra start med udsolgte huse og en masse flotte anmeldelser, siger Revydirektør Leif Maibom.

Thorleif i festhumør.

Thorleif i festhumør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Samtlige 24 forestillinger i juni måned har alle været udsolgte. Men bare rolig! Der er mange gode, ledige pladser endnu. Vi sælger rigtig godt – tirsdag blev det til over 300 billetter på en dag – men der er da ca. 3.000 billetter tilbage i juli måned, så bare kom.

TV-optagelse torsdag

Sønderborg Sommer Revy har de seneste tre år været udvalgt som en af de fem revyer, TV Charlie har sendt. Og igen i år er revyen i Sønderborg udvalgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vi selvsagt meget glade og stolte over. siger Maibom.

– Det betyder jo, at revyen ligger i toppen af Superligaen. Desværre har vi så også oplevet at et enkelt busselskab i år ikke lavede tur til revyen, og da vi spurgte hvorfor, svarede de, at flere af deres kunder havde sagt, at jo bare kunne se revyen i fjernsynet.

Leif Maibom gør dog opmærksom på, at det jo slet ikke er hele revyen, der vises på tv. Revyen varer i år 2 x 60 min. Og TV-udgaven varer kun 2 x 40 min. Så der bliver altså klippet en hel del fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyernes Revy og Revy-Galla på TV Charlie

Sønderborg Sommer revy deltager naturligvis også i både Revyernes Revy den 17.august i Cirkusrevyens telt på Bakken og senere – den 1.september i Revy-Galla, der optages i Cirkusbygningen i København.

Revy-holdet glæder sig over, at biletterne stryger afsted.

Revy-holdet glæder sig over, at biletterne stryger afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen er inviteret med til begge begivenheder, og håber naturligvis på at være nomineret i en eller flere kategorier begge steder. Men konkurrencen er hård i år, hvor rigtig mange revyer har fået meget flotte anmeldelser.

Guldbager-rabat

Guldbageren er sponsor for paraplyorganisationen Revydanmark, og de to guldbagere i Sønderborg og Augustenborg har derfor indgået et samarbejde med revyen i Sønderborg. Fra torsdag og 14 dage frem får man, hver gang man handler hos de to guldbagere, en rabatkupon med i posen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rabatten på kr. 50,00 gælder til forestillingen onsdag den 9. juli.

Klik på revyens banner og bestil din billet.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...