Sommerrevy: Bare rolig – du kan nå det endnu

25. juni 2014 Kultur

– Vi er kommet utroligt godt fra start med udsolgte huse og en masse flotte anmeldelser, siger Revydirektør Leif Maibom.

Thorleif i festhumør.

Thorleif i festhumør.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Samtlige 24 forestillinger i juni måned har alle været udsolgte. Men bare rolig! Der er mange gode, ledige pladser endnu. Vi sælger rigtig godt – tirsdag blev det til over 300 billetter på en dag – men der er da ca. 3.000 billetter tilbage i juli måned, så bare kom.

TV-optagelse torsdag

Sønderborg Sommer Revy har de seneste tre år været udvalgt som en af de fem revyer, TV Charlie har sendt. Og igen i år er revyen i Sønderborg udvalgt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vi selvsagt meget glade og stolte over. siger Maibom.

– Det betyder jo, at revyen ligger i toppen af Superligaen. Desværre har vi så også oplevet at et enkelt busselskab i år ikke lavede tur til revyen, og da vi spurgte hvorfor, svarede de, at flere af deres kunder havde sagt, at jo bare kunne se revyen i fjernsynet.

Leif Maibom gør dog opmærksom på, at det jo slet ikke er hele revyen, der vises på tv. Revyen varer i år 2 x 60 min. Og TV-udgaven varer kun 2 x 40 min. Så der bliver altså klippet en hel del fra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyernes Revy og Revy-Galla på TV Charlie

Sønderborg Sommer revy deltager naturligvis også i både Revyernes Revy den 17.august i Cirkusrevyens telt på Bakken og senere – den 1.september i Revy-Galla, der optages i Cirkusbygningen i København.

Revy-holdet glæder sig over, at biletterne stryger afsted.

Revy-holdet glæder sig over, at biletterne stryger afsted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen er inviteret med til begge begivenheder, og håber naturligvis på at være nomineret i en eller flere kategorier begge steder. Men konkurrencen er hård i år, hvor rigtig mange revyer har fået meget flotte anmeldelser.

Guldbager-rabat

Guldbageren er sponsor for paraplyorganisationen Revydanmark, og de to guldbagere i Sønderborg og Augustenborg har derfor indgået et samarbejde med revyen i Sønderborg. Fra torsdag og 14 dage frem får man, hver gang man handler hos de to guldbagere, en rabatkupon med i posen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rabatten på kr. 50,00 gælder til forestillingen onsdag den 9. juli.

Klik på revyens banner og bestil din billet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...