Lene Ebbesen klikker lidt rundt på computeren for at se, hvor mange billetter, der er solgt til Danmark For Tolket.
“Vi har solgt 15.000 ud af 20.500 pladser”, siger hun. Et tjek på lommeregneren afslører, at det er 73 procent af pladserne, der er solgt inden forestillingen kører.
“Vi sælger ikke alene pladser til Sommerrevyen, men også menuer og Buffet, ligesom vi booker værelser for gæsterne. Det er dét, vi kalder service. Nemlig at gøre det let for vores gæster”, siger Lene Ebbesen til SønderborgNyt.
Glimrende samarbejde
“Sommerrevyen råder over et antal værelser, som de kan booke og så kan billetsalget også sælge menuer og buffet”, siger hoteldirektør Helle Miang til SønderborgNyt. Hun og ægteparret Maibom er enige om, at gæster skal have bedst mulig service.
“Og det er jo meget lettere for gæsterne, når alt kan bestilles og betales ét sted”, siger Helle Miang.
Alle gode gange tre
Det er tredje år Hotel Comwell byder gæster på Reymenu.
“Det er ikke alle gæster, der er til buffet, så det er dejligt, vi har et velsmagende og spændende alternativ”, siger Helle Miang.
Årets Revymenu er Salat af krebsehaler og rejer med dild, citron og ingefær til forret. Hovedretten er Oksemadaillon med estragonsky, “shot”, asparges, råstegte kartofler og salat.
Desserten er Hvid chokoladeis med lakrids og bær.
Prisen for Revymenu er 375 kroner.