Sommerrevy: Billet- og menusalget går strygende

27. maj 2015 Kultur

Lene Ebbesen klikker lidt rundt på computeren for at se, hvor mange billetter, der er solgt til Danmark For Tolket.

” width=”300″ height=”242″ /> Lene Ebbesen kan med få klik komme med status på billetsalget.

“Vi har solgt 15.000 ud af 20.500 pladser”, siger hun. Et tjek på lommeregneren afslører, at det er 73 procent af pladserne, der er solgt inden forestillingen kører.

“Vi sælger ikke alene pladser til Sommerrevyen, men også menuer og Buffet, ligesom vi booker værelser for gæsterne. Det er dét, vi kalder service. Nemlig at gøre det let for vores gæster”, siger Lene Ebbesen til SønderborgNyt.

Glimrende samarbejde

Helle Miang er glad for det service-fremmende samarbejde med Johnna Maiboms team i billetsalget.

Helle Miang er glad for det service-fremmende samarbejde med Johnna Maiboms team i billetsalget.

“Sommerrevyen råder over et antal værelser, som de kan booke og så kan billetsalget også sælge menuer og buffet”, siger hoteldirektør Helle Miang til SønderborgNyt. Hun og ægteparret Maibom er enige om, at gæster skal have bedst mulig service.

“Og det er jo meget lettere for gæsterne, når alt kan bestilles og betales ét sted”, siger Helle Miang.

Alle gode gange tre

Det er tredje år Hotel Comwell byder gæster på Reymenu.

Revymenuens forret.

Revymenuens forret.

“Det er ikke alle gæster, der er til buffet, så det er dejligt, vi har et velsmagende og spændende alternativ”, siger Helle Miang.

Oksemedaillon med estragonsky

Oksemedaillon med estragonsky

Årets Revymenu er Salat af krebsehaler og rejer med dild, citron og ingefær til forret. Hovedretten er Oksemadaillon med estragonsky, “shot”, asparges, råstegte kartofler og salat.

Desserten er Hvid chokoladeis med lakrids og bær.

Prisen for Revymenu er 375 kroner.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk