Sommerrevy: Billetchefen har fundet godt en håndfuld premierebilletter

2. juni 2017 Kultur

Det er ikke længe siden Sønderborg Sommer Revy fortalte, at der er solgt vildt mange billetter, 18.700 ud af 22.000 – men det er snart en uge siden og imellemtiden er der solgt nogle hundreder mere.

Det siger billetchef Lene Ebbesen til SønderborgNYT.

“Og vil sønderborgenserne ind og opleve Laif Maibom og de andre, så er det altså om at få fat i en billet”, siger Lene Ebbesen videre.

Og forresten har jeg lige fundet seks billetter på 17. række til premieren lørdag aften og de kan købes for 694 kroner stykket. Og det er naturligvis med spisning inden revyen, så det bliver en helhedsoplevelse”, siger Lene Ebbesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gode fuldtidsrevymand  Thorleif får fuldtidsfri når sommerens sidste forestilling er slut.

“Og frister det, så skal billetterne bestilles på en mail, der sendes til billet@sommerrevy.dk”, siger Lene Ebbesen, der tjekker mailen lørdag formiddag.

Artiklen fortsætter under annoncen

I mailen skal man skrive antal billetter, man ønsker samt navn og telefonnummer.

“Så kontakter jeg afsenderne”, siger Lene Ebbesen.

Lørdag kan man ikke selv ringe til billetkontoret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...