Sommerrevy: Folkelige revymennesker kører folkevogn

6. maj 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Fredag middag gav holder fra Sønderborg Sommerrevy en “spasprøve” på en af sangene fra årets revy, Herfra til Folkeligheden.

Folkeligheden trives i 1 1/2 Folkevogn.

Folkeligheden trives i 1 1/2 Folkevogn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det bliver en revy, der tager fat i mange emner:

“Vi har selvfølgelig noget om udflytningen af de statslige arbejdspladser, hvor vi stiller Asserballe op som modstykke til København”, siger Leif Maibom og fortæller så, at det er 35. gang, der er Sommerrevy i Sønderborg.

“Den første revy blev spillet i de lokaler, der nu bruges som lager af Wohlenberg. Vi havde planlagt ni forestillinger og spillede tolv”, siger Leif Maibom. 2000 gæster betalte hver 35 kroner for at se med.

“Overskuddet var godt 19.000 kroner, som skuespillere og arrangør skulle dele ligeligt. Dengang var der jo demokratiske forhold”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommerens hold

“Jeg har lyst til at sige, at vi i år har det bedste hold nogensinde, men det kan jeg ikke, fordi jeg så samtidig siger, at

Rikke Buch Bendtsen er ny på revyholdet.

Rikke Buch Bendtsen er ny på revyholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

holdet sidste år ikke var godt. Så i år har vi igen et fantastisk hold”, siger Leif Maibom. Holdet består af Leif Maibom selv, Jeanne Boel, der både har roller på scenen og som instruktør og Karsten Jansfort. Rasmus Krogsgaard er kommet med igen og for første gang er Rikke Buch Bendtsen med. Musikken er igen lavet af Thomas Pakula.

“Der kommer nogle rigtigt gode sange og det er igen Thomas Pakula, der har skrevet nogle virkeligt gode melodier”, siger Leif Maibom.

“Flere sange synges flerstemmigt og det var ikke svært at lave melodierne til dem. Jeg kender jo skuespillerne og ved, hvilke stemmer, der går rigtigt godt sammen”, siger Thomas Pakulua til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget

Når bilen er en boble, så må chaufføren gerne drikke godt med boblevand.

Når bilen er en boble, så må chaufføren gerne drikke godt med boblevand.

Billetchef Lene Ebbesen har solgt 15.668 af de knap 22.000 billetter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er hovedsageligt de udenbys gæster, der har købt og nu venter vi på, at sønderborgenserne bestiller deres”, siger Leif Maibom.

Så vil du ind og opleve revyholdet levere numre, der blandt meget andet handler om Udkantsdanmark, Nordea, skattely, sex og meget andet, så er dt en god idé, at får købt din billet, inden de allesammen er væk.

Køber på forventningen

“I år har 2000 flere end på samme tid sidste år købt billet og de køber på forventningen om, at revyen bliver lige så fantastisk som sidste år”, siger Leif Maibom.

Det er ikke alene publikum, der siger ja til Sønderborg Sommerrevy på ren forventning.

“Vi siger også ja til et blankt stykke papir og håber det bedste”, siger Jeanne Boel.

Bestil din billet HER

 

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...