Sommerrevy: Karsten Jansfort med efter 17 års pause

23. maj 2015 Kultur

Karsten Jansfort er tilbage i Sønderborg efter en lille orlov på 17 år.

Karsten Janfort synes, det er trygt at være med i Sønderborg Sommerrevy.

Karsten Janfort synes, det er trygt at være med i Sønderborg Sommerrevy.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg var med i Sommerevyen i 1998 og året efter skulle jeg noget andet. Leif Maibom og jeg har snakket om mit comeback flere gange og i år kunne det komme til at passe ind”, siger Karsten Jansfort.

“Og det er dejligt at være her igen. Det er så trygt at arbejde for Leif Maibom. Han har så stor erfaring”, siger Karsten Jansfort. Han fortæller, at det går præcis som det skal med revyen. Og det er ret vigtigt, at det gør det. Næste lørdag er der premiere.

“Alle på holdet har stor erfaring, vi kender hinanden og vi møder forberedt”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Pallesen

Karsten Jansfort har arbejdet sammen med Per Pallsen på Nørrebro Teater. Per Pallesen var direktør og også revyinstruktør på flere forestillinger.

“Processen er næsten den samme i både revy og teater. Vi arbejder os frem til en premiere, hvor alt skal klappe”, siger Karsten Janfort.

Han bor på Frederiksberg og spiller selvfølgelig forestillinger på teatrene i København.

“Og så siger jeg ja til opgaver i provinsen og jeg tager med rundt på turné. Det er jo sådan, at man som skuespiller er freelance, så man tager, hvad man kan få”, siger Karsten Jansfort.

Husk at købe en billet inden alt er udsolgt.

Bestil den HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...