Sommerrevy: Masser af glæde på revyholdet – alting kører på skinner

16. maj 2017 Kultur

Tirsdag eftermiddag stod Leif Maibom endnu en gang i spidsen for et pressemøde i Sønderborg Sommerrevy og han fortæller, at alting kører på skinner.

“Vi er nået langt med revyen. I morges havde vi 26 numre. Nu har vi 25 og sådan skal det være. Antallet af numre kan stadig ændre sig”, siger Leif Maibom.

“Og så er vi glade for, at 80 procent af billetterne er solgt. Om det er rekord, tør jeg ikke sige, men det er bestemt meget tæt på”, siger revydirektøren.

Leif Maibom vil ikke sige, at han i år står med det bedste revyhold nogensinde.

Leif Maibom skal for sidste gang på scenen som Thorleif, fuld mand og i sin Asserballe-rolle.

“Så kan dem fra de tidligere hold jo blive sure eller kede af det”, siger han.

“Og så må de jo det”, siger Jacob Morild, der har set de seneste 21 sommerrevyer i Sønderborg og nu endelig er kommet med på holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så genkender du sikkert også flere af numrene og får let ved at falde ind”, siger kapelmester Thomas Pakula.

Teamwork

“På holdet har vi det rigtigt godt med hinanden. Vi trives sammen og vi både hjælper og driller hinanden. Og det vil nå ud over scenekanten”, siger Leif Maibom og tilføjer, at det er et samlet hold og ikke fem individualister, der skal på scenen.

Instruktør Jeanne Boel fortæller lidt om processen med at lave en helt forrygende, fantastisk revy.

“Thomas Pakula, Leif Maibom og jeg satte os sammen for flere måneder siden og begyndte at læse tekster. Nogle faldt vi alle tre for og andre skulle vi snakke om, måske rette lidt til”, siger Jeanne Boel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bid for bid får trekløveret sat en revy sammen.

“Og så skal vi lære hinanden at kende i de forskellige roller, vi skal ind og øve på scenen, have kostumer og musik med”, siger instruktøren.

Meget mere end det

Sangen fra åbningsnummeret sidder – næsten – i skabet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skuespillerne skal øve, øve og øve.

“Lige nu øver vi fem timer om dagen og senere bliver det til endnu flere timer”, siger Jeanne Boel. Når øvetimerne er slut, så skal skuespillerne prøve kostumer, så kostumier Henrik Hviid kan se, at de er helt, som de skal være. Hertil kommer, at skuespillerne også hver for sig øver sig på at blive endnu mere hjemme i de forskellige roller.

“Og I kan glæde jer til revyen begynder at spille. Det er rigtig god”, siger Jeanne Boel.

Skynd jer at køb billet

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som nævnt solgt 80 procent af billetterne, så der er ikke mange tilbage. Og antallet af hotelovernatninger på byens hotelller viser, det især er udenbys gæster, der kommer for at hygge sig i Sønderborg Sommerrevy.

“Så vil sønderborgenserne ind og opleve den allersidste revy med Thorleif på scenen, så er det om at få købt billet i en fart.

Og det gøres HER på sommerrevy.dk

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk