Sommerrevy: Sidste sæson med Leif Maibom på scenen

3. april 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Når den sidste forestilling i dette års Sommerrevy er i gang, så er det sidste gang Leif Maibom er på scenen – og dermed også et definitivt farvel til selveste Thorleif, revyens store stjerne.

“Nu, hvor Jeanne Boel og hendes mand, Klaus Kristensen gradvis skal overtage Sønderborg Sommerrevy, så er det et naturligt tidspunkt for mig at sige farvel til scenen”, siger Leif Maibom på et pressemøde mandag, hvor han afslørede, at han og Johnna Maibom sender deres livsværk videre.

Det viser sig, at Jeanne Boel sagde ja tak til at tage over tilbage i 2014 og siden sidste år har der været mange samtaler mellem de to ægtepar – og der har også været revisorer og advokater inde over, så alt kommer til at gå helt rigtigt til.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Selvfølgelig er det svært at give revyen videre. Det hele bgyndte for flere end 35 år siden som det rene sjov, men det blev altså alvor. Og så er det jo sådan at alderen sætter spor – i alt fald på den ene af os – og det er mig”, siger Leif Maibom, der vil fortsætte med at skrive tekster, så længe som muligt.

Leif Maibom er med i en årrække og om tre år er både Klaus Kristensen direktører og derefter er det alene Klaus Kristensen, der har den titel.

“Så om fire år bliver jeg projektor for Sønderborg SOmmerrevy og det glæder jeg mig til. Der er sådan lidt kongeligt og fint over det”, siger Leif Maibom, der iøvrigt har solgt 2/3 af pladserne i Sønderborg Teater til dette års revy.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Inden længe hæver fruen og jeg alle pengene og tager på ferie. Måske slår vi os ned i Panama”, siger revydirektøren.

Noget af en opgave

“Det er noget af en gave og opgave. Det er nogle store sko, vi skal fylde ud”, siger Jeanne Boel, der er glad for at have Johnna og Leif Maibom med nogle år endnu.

“Jeg har lavet alt indenfor revy, men manglede lige det her til mit cv”, siger hun og fortæller videre:

“Jeg synes ikke, man kan stå i spidsen for Sønderborg Sommerrevy uden at bo i Sønderborg, så vi flytter hertil”, siger Jeanne Boel. Om det så bliver en lejlighed i Perlegade eller tættere på vandet, må tiden vise.

21. maj 2024 Kultur, Sønderborg

Skal Sønderborghus tages af salgslisten?

21. maj 2024 Kultur

I sommeren 2022 besluttede Byrådet at sætte en række kommunale bygninger til salg, så der kunne spares penge, men nu opfordrer forvaltningen til, at Byrådet tager to bygninger af salgslisten. Det drejer sig om Sønderborghus og også Riecks Arkæologiske Stensamling i Svenstrup. Forvaltningen har talt med bestyrelsen i Sønderborghus, der ikke ønsker at overtage bygningerne […]

Læs mere...