Sommerrevy: Spilledagene kan tælles på fingrene

15. juli 2014 Kultur

Der er blot otte spilledage tilbage på Sønderborg Sommerrevy og det er en glad direktør, Leif Maibom, der noterer sig, at billet nummer 20.000 netop er solgt. Til de sidste otte spilledage er det muligt at sikre sig en plads og opleve den fantastiske revy.

dk/wp-content/uploads/2014/05/revy-2a-300×239.jpg” alt=”Næste års Sommerrevy bliver uden Trine Gadeberg, men hun vender tilbage til direktør-lærlinge-jobbet i Sønderborg.” width=”300″ height=”239″ /> Næste års Sommerrevy bliver uden Trine Gadeberg, men hun vender tilbage til direktør-lærlinge-jobbet i Sønderborg.

Der har indtil nu været hele 30 udsolgte spilledage og 95 procent af pladserne i hele sæsonen er solgt.

– Forestillingen i år er bare så harmonisk, musikalsk, letflydende og fremfor alt underholdende, siger Leif Maibom. Det er bemærket af både publikum og anmeldere.

Hele 44 gange går skuespillerene på scenen for at spille forestillingen. Sønderborg Nyt har spurgt skuespiller Jens Andersen, om han ikke ser frem til, at det snart er slut:

– Faktisk ikke. Jeg kan nemlig godt li’ at være med og jeg nyder, at det hele kører så godt, siger han.

Thorleif i festhumør - klar til endnu en sæson i Sønderborg Sommerrevy.

Thorleif i festhumør – klar til endnu en sæson i Sønderborg Sommerrevy.

Også hoteldirektør Helle Miang er yderst tilfreds med sæsonen:

– Comwells tre-retters-menu har virkeligt fristet gæsterne. Flere end 3.000 har nydt den i denne sæson. Og så er vores ændrede buffet også faldet i gæsternes smag, siger Helle Miang.

Sommerrevy igen næste år

Holdet til næste års Sommerrevy er allerede på plads og det er ifølge direktøren nok et af de mest kompetente hold i revyens historie. Og som instruktør har Leif Maibom fået en aftale med en af dansk revys absolutte topfolk.comwell - revy

– Så det er klart, der er revy igen næste år – og det er lige så klart, at det bliver med undertegnede ved roret, siger Leif Maibom.

Ved at klikke på revyens banner på Sønderborg Nyt, kan du bestille din billet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk