Sommerrevyen også nomineret som Bedste Revy på TV Charlie

4. august 2016 Kultur

Revyholdet i Sønderborg Sommer Revy har knapt fået armene ned efter de to flotte nomineringer til Revyernes Revy.
Her er revyen nomineret som ‘Årets Revy’ og Thomas Pakula er nomineret som “Årets Revykomponist”.

Og nu følger TV Charlie op med en flot nominering som “Bedste Revy 2016”.

Sønderborg Sommer Revy var iøvrigt også nomineret som ‘Bedste Revy’ hos TV Charlie sidste år og også som “Årets Revy” ved Revyernes Revy sidste år.

Revyen fik dog ingen af priserne, men nu er den altså i spil igen ved begge disse kåringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kan godt være lidt svært for revyinteresserede at skelne disse to prisuddelinger, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse.

“Men Revyernes Revy er et velgørenhedsshow, hvor al entreindtægten går til Skuespillerforeningen af 1879. Ved denne begivenhed, der foregår i Cirkusrevyens Telt den 14. august, er det fire avisanmeldere, der nominerer og bestemmer, hvem der skal have de eftertragtede priser”, siger han videre.

TV Charlies RevyGalla optages til TV søndag den 28.august i Cirkusbygningen i København, og her er det en blandet jury på fire medlemmer, der nominerer og kårer vinderne. Showet sendes senere på TV Charlie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved begge lejligheder skal revyen medvirke på scenen, og begge steder præsenteres det meget roste nummer “Det Støjer Stadigt”, hvor hele holdet parodierer Inger Støjberg.

Til TV Charlies RevyGalla skal Rasmus Krogsgaard endvidere optræde med sit meget anderledes og nyskabende revynummer “Dirigenten”, hvor han – som Pia Kjærsgaard – dirigerer hele Folketinget. Og alt, hvad der bliver sagt, er klippede originalcitater fra fremtrædende politikere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...