Sommerrevyens succes-sæson er forbi

26. juli 2015 Kultur

Lørdag aften spillede Sønderborg Sommerrevy sæsonens sidste forestilling – og det var igen for en fyldt sal i Sønderborg Teater. Men for Leif og Johnna Maibom står der stadig revy i kalenderen de næste uger.IMG_7198

“Vi skal rundt og se de andre revyer, så det går der et par uger med”, siger Johnna Maibom til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen lørdag blev krydret en lille smule, fordi skuespillerne ikke holdt sig helt til manuskriptet og et par gange kom der flere på scenen end der hører med til nummeret. Den tryllende kok stod pludselig på scenen i et nummer og det samme gjorde Jan Hellesøe.

Mens Flemming Jensen slog et slag for, at man skal købe dansk, så kom der en stribe mennesker med dannebrogsflag på scenen.

Danmark går bestemt ind for menneskerettigheder og dem er vi fortaler for mange steder i verden. Men ikke i de lande, der køber dansk. Dér går vi på listesko, fordi penge trods alt er vigtigere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så når der kommer udenlandske gæster, så giver vi dem hånden og siger: Køb dansk”, sang Flemming Jensen.

Thorleifs Ragnhild MargretheIMG_7275

Når Thorleif fortæller om sin elskede Ragnhild Margrethe, så ved vi allesammen, at hun ikke er letvægter. Og som et krydderi i lørdagens revy, kom tre mand på scenen med fruens trusser. Efter at have set de trusser, så er det muligt at forestille sig, at der skal en lang række X’er foran L’et i hendes tøjstørrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Succes-sæson

“Det er en sæson, hvor vi har fået de bedste anmeldelser nogensinde og så er der igen rekord, når det gælder antallet af solgte billetter”, siger Leif Maibom fra scenen efter forestillingen. 21.569 har set forestillingen og det er knap 1000 flere end sidste år.

Leif Maibom og Kenneth finder vinderen af et rejsegavekort til Bravo Tour.

Leif Maibom og Kenneth finder vinderen af et rejsegavekort til Bravo Tour.

Artiklen fortsætter under annoncen

For Comwell har det også været skønt at have Sønderborg Sommerrevy. Godt 10.000 gæster har spist i restauranten i forbindelse med en af forestillingerne.

Hotel Comwell har lejet 2117 værelser ud til revygæster og et ukendt antal er sendt videre til Hotel Garni og Scandic.

Og så lykkedes det Sønderborg Sommerevy at blive nomineret i hele tre kategorier til Årets Revy, der finder sted i Cirkusbygningen den 30. august.

Jubilæums-sæson

Sønderborg Sommerevy 2016 bliver den 35. revy med ægteparret Maibom ved roret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Johnna og Leif Maibom er klar til deres 35. revysæson. Foto: Ole Kæhler

Johnna og Leif Maibom er klar til deres 35. revysæson. Foto: Ole Kæhler

“Holdet til næste sæson er sat sammen og vi løfter sløret for navnene til oktober”, siger Leif Maibom. Flemming Jensen og Lotte Rødbroe skal ikke med.

“Men jeg kan garantere, at revyholdet næste år bestemt er lige så sjovt, festligt, musikalsk og så er det helt sikkert også yngre”, siger Maibom.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...