Sønderborg-bokseren Mads Emil Sandholt i helt urimelig kamp

10. februar 2019 Kultur

Fredag var et par af bokserne fra Sønderborg Amatør Bokse Klub i Viborg for at bokse. Mads Emil Sandholt, Oliver Brommann skulle i ringen – og Oliver Clausen tog med som hjælper.

“Da vi endelig lander i Viborg får vi dårligt nyt. Oliver Brommanns modstander er blevet syg, men jeg får så organiseret at Brommann bokser en opvisningskamp mod sin klubkammerat Oliver Clausen”, siger træner Johnny Dehnfeld til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De bokser en kanon opvisningskamp og den var stævnets første.

“Mads Emil Sandholts kamp var programlagt som nummer to, så jeg fik jo noget at se til. Mads Emil Sandholt starter forsigtigt i første omgang, som om der sidder lidt rust i ham fra JM. Men efter halvandet minuts boksning kommer han rigtig godt i gang og han får rigtig godt fat i sin modstander og styrer kampen”, siger træneren.

“I anden omgang har Mads Emil Sandholt sin modstander til tælling, men når ikke rigtig af får følget op, inden gongongen. I pausen mellem 2 og 3 omgang bliver modstander præsenteret og speakeren siger, at han har første kamp og er 20 år. Så råber jeg til juryen om det kan passe og det giver så en del forvirring. Jeg går ned til jurybordet og tjekker startbøger. Modstanderen er fra 1998 og Mads Emil Sandholt er fra 2002. Der er næsten fire års forskel – og der må højst være 24 måneder mellem dem” siger Johnny Dehnfeld.

Kamplederen sætter kampen i gang til tredje omgang.

”Jeg råber:  ‘Hvad satan foregår der. I skal stoppe kampen’.  Men der er ingen der tager ansvar og kampen bliver så bokset færdig – dog uden afgørelse – begge boksere får så tildelt en præmie”, siger Sønderborg-træneren..

Selvom Mads Emil Sandholt vinder kampen på point, så erklæres der ‘No Contest’.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Augustenborg, Samfund

Friskolebørn samler hver mandag skrald i Nørreskoven

14. april 2021 Augustenborg

Det er nærmest blevet tradition, at Midtimellem – 3.-4. klasse – hver mandag går en fast rute ind i Nørreskoven og hjem igen. En rute, de på Midtals Friskole kalder “Jorden rundt”. ”Børnene damper af og fortæller om stort og småt fra deres weekend eller ferie”, fortæller lærer Katja Ladefoged i en pressemeddelelse. Det er […]

Læs mere...