Sønderborg Gardens Brassband er klar til DM

25. september 2018 Kultur

Sønderborg Garden har netop afsluttet den årlige øveweekend på Mommark Handelsskole.

Weekenden blev brugt på at øve en del nye numre, som primært vil blive fremført til den årlige efterårskoncert i Musikhuset Sønderborg den 10. november kl. 14:00, hvor der er gratis entre.

For brassbandet blev der også øvet intenst frem mod DM Brass 2018, som holdes i Musikhuset i Aarhus den 3. november. Takket være ipnordic kan Sønderborg Garden glæde sig over, at de kan møde op til konkurrencen og være bedst muligt forberedt.  ipnordic har netop valgt at sponsorere bussen til konkurrencen, så gardisterne kan tage til Aarhus allerede dagen inden og få øvet de sidste prøver igennem og mentalt forberede sig på at yde deres bedste.

Sønderborg Gardens dirigent, Jeppe Rasmussen, siger:

”Orkestret udvikler sig enormt ved netop at deltage i konkurrencer som DM Brass. De unge mennesker får lov til at stifte bekendtskab med noget musik, de ikke spiller til dagligt og de oplever glæden ved i fællesskab at arbejde hen imod et fælles mål.”

Sønderborg Garden stiller op i 3. division mod tre andre orkestre, hvor de alle skal fremføre det samme pligtstykke, som i år er Music from Kantara. Ydermere vælger hvert orkester et stykke musik, som for Sønderborg Gardens vedkommende er Voices of youth.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er meget taknemmelig for den støtte ipnordic har valgt at yde Sønderborg Garden, hvor de høj grad lagde vægt på deres ønske om at støtte lokallivet og det sønderjyske”, siger ledelsen af Sønderborg Garden i en presemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk