SønderborgNYT ønsker alle læsere og annoncører en glædelig jul

21. december 2018 Kultur

Først og fremmest – glædelig jul til alle Jer læsere og annoncører, som trofast har bakket op om SønderborgNYT i 2018 og tak fordi I er med til at skabe Sønderborgs mest læste online-nyhedsmedie.

I 2018 har vi oplevet en fortsat vækst i vores læsertal og i november satte vi endnu engang læserrekord med lidt over 78.000 læsere og flere end 16.000 læsere fulgte med hver dag på vores populære Facebookside ligesom der blev set mere end en halv million minutters live-video i 2018, hvilket er mere end en fordobling i forhold til 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tak for opbakning!

En tak skal der også lyde til alle jer, som sender os tips og ideer til historier. Vi er glade for alle henvendelser vi får, som kan være med til at SønderborgNYT dækker endnu flere lokale begivenheder og  historier fra og om Sønderborg.

I løbet af 2018 har vi fortsat vores investeringer i udviklingen af vores hjemmeside og mobilside og har investeret i yderligere tv-teknik til brug for vores live-transmission fra store og små begivenheder i Sønderborg – og dem kommer der flere af i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den fortsatte udvikling og investeringer i SønderborgNYT har kun kunnet lade sig gøre med den store opbakning vi har haft fra de lokale virksomheder.

Tak til alle annoncører der har valgt at benytte SønderborgNYT i Jeres lokale markedsføring og en stor tak skal der også lyde til vores trofaste årsaftale-kunder, som år efter år er med til at sikre, at vi har et økonomisk grundlag at arbejde videre for.

I lighed med tidligere år har SønderborgNYT valgt at støtte et godt, lokalt initiativ med et pengebeløb. I år ønsker vi glædelig jul til Frelsens Hær i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi ønsker alle nogle rigtigt gode juledage sammen med familie og andre, som I holder af, og også et Godt Nytår.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk