SønderborgNYT sender Tour de France-pressemødet direkte fra Riddersalen i Sønderborg Slot

22. februar 2019 Kultur

Efter års forarbejde er det lykkedes at få Tour de France til Danmark og Sønderborg er helt fremme i feltet som målby for den tredje og sidste danske etape og i den anledning er der indkaldt til pressemøde.

SønderborgNYT sender pressemødet direkte på SønderborgNYTs Facebookside fredag fra klokken 14:00.

Pressemødet finder sted i Riddersalen i Sønderborg Slot, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen, løbsdirektør Christian Prudhomme, erhvervsminister Rasmus Jarlov, kulturminister Mette Bock og borgmester Erik Lauritzen deltager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 4. juli 2021 vil omkring 160 ryttere starter på tredje etape i Vejle og køre den omkring 170 kilometer lange tur til Sønderborg. Den præcise rute er ikke planlagt endnu, men der arbejdes på en rundtur forbi en række af Sønderborgs seværdigheder og smukke områder, blandt andre Dybbøl Mølle og Sønderborg Slot.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...