Sønderjysk Pigekor efterlyser tidligere korsangere – der vil synge med ved Jubilæumskoncerten

21. februar 2019 Kultur

Sønderjysk Pigekor er i fuld gang med planlægningen af sin stort anlagte 25 års jubilæumskoncert i Alsion den 4. maj kl. 16 og efterlyser tidligere koncertkorsangere, som har lyst til at fejre jubilæet sammen med koret.

“Ved vores 20 års jubilæum deltog ca. 40 tidligere sangere, og de var med til at give koncerten en fantastisk dimension og stemning. Allerede nu har vi mere end 50 tilmeldinger til 25 års jubilæet, og jeg glæder mig meget til at se alle igen og ikke mindst synge sammen med alle de fantastiske sangere, der har tegnet koret gennem tiden”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mit håb er, at endnu flere tidligere sangere har lyst til at være med til at synge og fejre koret d. 4. maj. Men – der bliver hurtigt fyldt op, så det er NU, man skal melde sig til. Vi skal jo også lige have plads til de 200 nuværende sangere i koret, samt til Sct. Annæ Pigekor, Sønderjyllands Danseakademi, skuespiller Mette Marckmann og ikke mindst bandet Efterklang, som kommer hjem og spiller med os”, siger Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Tilmelding foregår HER på korets hjemmeside – senest den 1. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk