Sønderjysk Pigekor vil samle tidligere medlemmer til Jubilæumskoncert

21. september 2018 Kultur

Sønderjysk Pigekor har indledt sin 25 års jubilæums-sæson og er i fuld gang med at efterlyse tidligere sangere, som vil være med til at fejre jubilæet.

“Normalt søger vi unge sangere til at synge i vores kor, men nu efterlyser vi gamle sangere, som har sunget i koret gennem årene siden grundlæggelsen i 1994”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2018/09/Billede-fra-2006-300×200.jpg” alt=”” width=”300″ height=”200″ /> Sønderjysk Pigekor 2006.

“Vi holder en stor jubilæumskoncert i Alsion den 4. maj kl. 15, og det kunne være skønt at samle et kor af gamle sangere til lejligheden. Koret kommer til at optræde sammen med det nuværende kor på scenen i Alsion – og der bliver også tid til at spise sammen, til hygge og snak om “gamle dage” i koret”, siger chefdirigenten i en pressemeddelelse.

“Vi håber, at forældre og andre, som kender tidligere sangere, vil hjælpe os med at sprede budskabet”.

Man kan læse mere og tilmelde sig på korets hjemmeside www.sjpigekor.dk

Der er lagt op til et brag af en jubilæumskoncert med gæstemusikere, sangere og dansere. Ud over Sønderjysk Pigekor og Drengekor medvirker Sct. Annæ Pigekor, bandet Efterklang, Sønderjyllands Danseakademi og konferencier Mette Marckmann.

“Det bliver en fest af dimensioner”, forsikrer dirigenten.

Om aftenen synger koret naturligvis sin traditionelle lyskoncert i Sct. Marie Kirke – så det bliver en dag fyldt med kormusik i Sønderborg!

Ud over jubilæumskoncerten markeres korets 25 års jubilæum med CD-udgivelse og koncertturné til Canada og USA.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk