SOS Børnebyerne inviterer til Brunch & Saxappeal

14. september 2021 Sønderborg

SOS Børnebyernes lokalgruppe i Sønderborg Kommune inviterer igen til Brunch og Jazz i Café Alsion – og det er lørdag den 9. oktober fra klokken 11.

Sidste års SOS-brunch viste, at jazzorkestret SaxAppeal lige er noget for os: Blød og swingende musik med Iben Broholms dejlige stemme, som går lige til hjertet, skriver lokalgruppen.

Vores gæster kan glæde sig til igen at spise Café Alsions lækre brunch til SaxAppeal’s jazztoner. Det kan ikke blive bedre i den smukke café og med udsigt over havneområdet og de markante bygninger i Sønderborg: Hotel Alsik, MultiKulturhuset, Mariekirken og broerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden at byde på musik og brunch vil vi fortælle om, hvordan pengene gør gavn i tre projekter i Etiopien, et land der er hårdt plaget af konflikter og fattigdom og med alt for mange børn med kummerlige livsbetingelser.

Vi har desuden amerikansk lotteri med sponsorerede koncertbilletter fra Symfoniorkestret og Kultur i Syd.

Billetter til 175 kroner kan købes indtil 4. oktober på turistkontoret, Café Alsion eller via MobilePay: 3063 8995

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...