SOS, Musik og Brunch i Café Alsion

29. august 2019 Sønderborg

Udsigten fra Café Alsion er fantastisk. blikket kan vandre ud over Alssund, MultiKulturhuset, Hotel Alsik og Mariekirken.

Den udsigt kan man glæde sig over som bonus til ”SOS, Musik og Brunch” i Café Alsion i Sønderborg lørdag den 28. september kl. 11-13 som SOS Børnebyerne i Sønderborg inviterer til.

I år er det Ulkebøl Salonorkester, der underholder med sang og musik fra et bredt repertoire fra den klassiske underholdningsmusik, skriver SOS Børnebyerne.

Det er wienermusik og musik af alle de kendte danske komponister. Der bliver mulighed for at synge med og evt. tage en svingom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør om livet i Etiopien

Overskuddet fra arrangementet går til SOS projekter i Etiopien.

Derfor har vi inviteret Desalegn Tufa, formand for Integrationsrådet i Sønderborg og selv født i Etiopien, til at fortælle om livet i Etiopien og især for børnene.

Som et ekstra indslag bliver der bortloddet nogle koncertbilletter sponsoreret af Sønderjyllands Symfoniorkester.

Det er, hvad der bydes på, mens vi spiser en god brunch fra Café Alsion.

Billetter á 175 kroner kan købes fra den 3.til d. 27. september på Café Alsion, på Sønderborg Turistkontor og via Lone Junker Hansen på MobilePay 30 63 89 95.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...