SOS, Musik og Brunch i Café Alsion

29. august 2019 Sønderborg

Udsigten fra Café Alsion er fantastisk. blikket kan vandre ud over Alssund, MultiKulturhuset, Hotel Alsik og Mariekirken.

Den udsigt kan man glæde sig over som bonus til ”SOS, Musik og Brunch” i Café Alsion i Sønderborg lørdag den 28. september kl. 11-13 som SOS Børnebyerne i Sønderborg inviterer til.

I år er det Ulkebøl Salonorkester, der underholder med sang og musik fra et bredt repertoire fra den klassiske underholdningsmusik, skriver SOS Børnebyerne.

Det er wienermusik og musik af alle de kendte danske komponister. Der bliver mulighed for at synge med og evt. tage en svingom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hør om livet i Etiopien

Overskuddet fra arrangementet går til SOS projekter i Etiopien.

Derfor har vi inviteret Desalegn Tufa, formand for Integrationsrådet i Sønderborg og selv født i Etiopien, til at fortælle om livet i Etiopien og især for børnene.

Som et ekstra indslag bliver der bortloddet nogle koncertbilletter sponsoreret af Sønderjyllands Symfoniorkester.

Det er, hvad der bydes på, mens vi spiser en god brunch fra Café Alsion.

Billetter á 175 kroner kan købes fra den 3.til d. 27. september på Café Alsion, på Sønderborg Turistkontor og via Lone Junker Hansen på MobilePay 30 63 89 95.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...