Soulaima Gourani og Martin Thorborg siger: “Sæt i gang”

7. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Sønderborgs Ildsjæle er en non-profit organisation. Foreningen holder 2-3 arrangementer henover året, der har til formål at give tilbage og

Martin Thorborg ved mere om iværksætteri end de fleste af os gør.

Martin Thorborg ved mere om iværksætteri end de fleste af os gør.

støtte op omkring lokalsamfundet i og omkring Sønderborg området. Med støtten til blandt andet lokale innovative og skæve ideer, er vi med til at sikre området som et attraktivt sted at leve og bosætte sig.

Soulaima Gourani

Soulaima Gourani

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen har nu med succes i oktober måned stået bag Oktoberfesten Sønderborg for første gang i SFS-Hallen med ca. 560 deltagende gæster.

Nu gælder det næste spændende arrangement, foredraget d. 13. marts 2015 kl. 15:00 i koncertsalen på Alsion,

Sæt i gang!” med Martin Thorborg og Soulaima Gourani.

Du kan opleve to af Danmarks bedste foredragsholdere, helt uden at skulle køre hverken til København, Odense eller Århus!

Foredraget er for alle!

Iværksættere, erhvervsledere og alle dem der ønsker personlig udvikling og kunne tænke sig en saltvandsindsprøjtning der virker!

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredraget vil helt sikkert få dig frem i sædet og op på mærkerne!

Om det er Martin Thorborg, den københavnske gadedreng, der med sine samfundsprovokerende holdninger sætter spørgsmålstegn ved centrale områder i vores dagligdag eller Soulaima Gourani der vil udfordre dig på din tankegang om, hvorvidt du er groet fast i dine begrænsende overbevisninger – så vil du helt sikkert være underholdt fra første minut og ikke komme til at kede dig et splitsekund!Foredraget varer 2 timer og vi kan garantere at du går derfra springfyldt med energi!!

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du ikke købt alle dine julegaver endnu – så er dette Årets julegave til kun 199 kr. pr. billet.

Se mere på vores hjemmeside www.6400.nu

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...