SoupSteak@Ice fejrede ny cd med 100 fans

14. marts 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

SoupSteak&Ice var værter fredag aften foran 100 begejstrede fans, der havde bestilt plads og menu i cafeteriet i Ulkebølhallen. Og menu? Ja, det var selvfølgelig suppe, steg og is.

Efter at der blev lyttet stille til de første numre, sprang folk på dansegulvet.

Efter at der blev lyttet stille til de første numre, sprang folk på dansegulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I dag kan i købe vores cd for bare 60 kroner og så vil vi selvfølgelig under med sange fra den efter spisningen, sagde Lasse Sørensen, der samtidig kunne fortælle, at cd’en er indspillet over to gange i samarbejde med produktionshøjskolen i Rødekro, hvor et hold elever har fået lyden rigtigt ned på alle skiverne.

Aftenen betød en masse ørehængere, der fik folk til både at klappe og danse – og heldigt nok også gav den de to musikere mod til at satse på at fylde selve hallen i Ulkebøl, når der igen skal bydes på suppe, steg og is samt SoupSteak&Ice.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herligt med et glimrende arrangement, der også er for alle dem over fyrre.

Se billeder fra festen: Knap

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...