SoupSteak@Ice fejrede ny cd med 100 fans

14. marts 2014 Kultur

SoupSteak&Ice var værter fredag aften foran 100 begejstrede fans, der havde bestilt plads og menu i cafeteriet i Ulkebølhallen. Og menu? Ja, det var selvfølgelig suppe, steg og is.

Efter at der blev lyttet stille til de første numre, sprang folk på dansegulvet.

Efter at der blev lyttet stille til de første numre, sprang folk på dansegulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I dag kan i købe vores cd for bare 60 kroner og så vil vi selvfølgelig under med sange fra den efter spisningen, sagde Lasse Sørensen, der samtidig kunne fortælle, at cd’en er indspillet over to gange i samarbejde med produktionshøjskolen i Rødekro, hvor et hold elever har fået lyden rigtigt ned på alle skiverne.

Aftenen betød en masse ørehængere, der fik folk til både at klappe og danse – og heldigt nok også gav den de to musikere mod til at satse på at fylde selve hallen i Ulkebøl, når der igen skal bydes på suppe, steg og is samt SoupSteak&Ice.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herligt med et glimrende arrangement, der også er for alle dem over fyrre.

Se billeder fra festen: Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...