SoupSteak@Ice fejrede ny cd med 100 fans

14. marts 2014 Kultur

SoupSteak&Ice var værter fredag aften foran 100 begejstrede fans, der havde bestilt plads og menu i cafeteriet i Ulkebølhallen. Og menu? Ja, det var selvfølgelig suppe, steg og is.

Efter at der blev lyttet stille til de første numre, sprang folk på dansegulvet.

Efter at der blev lyttet stille til de første numre, sprang folk på dansegulvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I dag kan i købe vores cd for bare 60 kroner og så vil vi selvfølgelig under med sange fra den efter spisningen, sagde Lasse Sørensen, der samtidig kunne fortælle, at cd’en er indspillet over to gange i samarbejde med produktionshøjskolen i Rødekro, hvor et hold elever har fået lyden rigtigt ned på alle skiverne.

Aftenen betød en masse ørehængere, der fik folk til både at klappe og danse – og heldigt nok også gav den de to musikere mod til at satse på at fylde selve hallen i Ulkebøl, når der igen skal bydes på suppe, steg og is samt SoupSteak&Ice.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herligt med et glimrende arrangement, der også er for alle dem over fyrre.

Se billeder fra festen: Knap

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...