Spændende dyst om sejren i cykelringridning

9. juli 2016 Kultur

 

I to af grupperne til cykelringridning for børn blev vinderen udråbt efter at have taget hele otte ringe, så der er uden tvivl blevet trænet en del derhjemme, så chancen for sejr blev større.

“Der er ikke tidligere taget så mange ringe i cykelringridning, så det er rekord. Og det er også rekord, at der stillede hele 192 børn til start”, siger Marck Thorning fra Ringriderfestens Børneland.

Der var præmier til de tre bedste i hver aldersgruppe og der var præmier til de tre deltagere med de bedst pyntede cykler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ringridningen

I gruppem med de 0-6 årige blev Martha Grøndahl konge ved at tage 5 ringe, Lucas Riley med 4 ringeblev kronprins og Adam Benkjær, der fangede 3 af ringene blev prins.

Hos de 7-9 årige er kongen Julie Dau, som tog hele otte ringe, kronprinsessen med 5 ringe hedder Melanie Nørreskov og Anna Victoria Sørensen, der også fangede fem ringe er prinsesse.

I aldersgruppen 10-14 år var der tre, som kom i spids ved at tage hver otte ringe. Kongen er Casper Fink, kronprins Philip Roager og prinsen er Andreas Christensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tre konger vandt hver en cykel fra Fri BikeShop. Kronprinser fik hver et gavekort til samme butik og kan handle ind for hver 1000 kroner. Prinserne fik hver en styrthjelm.

Bedste pynt

Den flottest pyntede cykel af dem alle blev kørt af Marcus Lykke, som vandt sig en ny cykel og sæsonkort til Universe for hele familien.

På 2. pladsen kom Tobias Lorenzen, der kunne trille hjem med sæsonkort til Universe til hele familien, mens Olivia Clemmensen vandt fire fribilletter til Universe.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billeder

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...