Spændende installationer i Xbunker

14. juni 2015 Kultur

Tine Bay Lührssen, der udstiller i Xbunker, vil gerne have, at vi bruger vores øjne grundigt, når vi kigger på kunst. Og det er der rig lejlighed til i den udstilling, hun har sat op i lokalt under Sønderborg Bibliotek.

Tina Bay Lührsen gør den sidste installation klar klar inden ferniseringen fem minutter senere..

Tina Bay Lührsen gør den sidste installation klar klar inden ferniseringen fem minutter senere..

Artiklen fortsætter under annoncen

I en installation har hun fået plads til kniple-håndværk og i en anden er der røde tråde, der går gennem installationen og helt frem til betragteren, der kan overveje at tage fat i enden af en af dem, og give den i rollen som marionetdukke.

Eller noget helt andet.

Det er jo op til den enkelte, hvilke tanker han eller hun gør sig sig.

Velkommen

Det var Thomas Lunau fra Sønderjyllands Kunsthøjskole, der sagde velkommen til sin dansk-tyske kunstnerkollega og han opfordrede de godt 30 gæster at give sig tid til at se på værkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og har nogle af jer brug for at lære, hvordan øjnene bruges rigtigt, når I skal sepå kunst, så er udstilleren parat med gode råd og vejledning”, sagde han.

galleri

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...