Spændende sæson med Sønderjyllands Symfoniorkester i vente

27. april 2017 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Der er en spændende sæson i vente for Sønderjyllands symfoniorkester, som orkestret glæder sig til at kunne opføre for publikum.

Billetsalget til koncerterne er allerede godt i gang.

Sæsonen 2017/2018 byder på et rigtigt spændende program i Sønderjyllands Symfoniorkester. Foruden at fokusere på klassiske værker fra alle perioder er det en sæson, der også byder på mange forskellige samarbejder og internationale stjerner, skriver Sønderjylands Symfoniorkester i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil sæsonen bl.a. også byde på jazz, ”Magiske Mozart”, som er en klassisk koncert for hele familien, samt den populære opsætning af musicalen Chess.

Herved bredes fokus ud til at kunne omfavne en større publikumsskare uden at gå på kompromis, hvad angår kvalitet og omfang af det klassiske repertoire.

Anmelderrost sæsonprogram

Sæsonprogrammet roses af den klassiske musikanmelder John Christiansen, som på sin blog www.jcKlassisk.dk  i artiklen: ”Domingos mammut-Aida udsat”, som kan findes her i positive vendinger beskriver sæsonens program som værende både usædvanlig, spændende og speciel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjyllands Symfoniorkester er meget glade for de positive ord og glæder sig samtidig til at vække begejstring hos publikum med en sæson med fokus på fantastisk symfonisk musik i skøn mix med andre inspirerende musikalske oplevelser.