Sparekniv: Regionen bremser tilgangen til behandling

1. december 2014 Uncategorized

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann vil have sagen om Høreklinikkerne på bordet igen, fordi han har gennemskuet, at de besparelser, der

Når færre søger hjælp udskrives der automatisk færre hjælpemidler.

Når færre søger hjælp udskrives der automatisk færre hjælpemidler.

Artiklen fortsætter under annoncen

forventes, de ganske enkelt kan forklares med, at borgerne ikke får den hjælp, som de har brug for.

“Jeg bad om papirerne i sagen og fik dem i en knap så teknisk version og der står rent ud, at skrues der ned for tempoet på Høreklinikken på Sønderborg, så spares der ikke alene på driften af klinikken, men også på den konto, hvor der bogføres høreapparater”, siger Jørn Lehmann til SønderborgNyt.

Regionen har bedt den yderst effektive høreklinik i Sønderborg om at skrue ned til samme tempo som andre klinikker har. Det vil give en væsentlig mindre søgning til Sønderborgs effektive ansatte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørn Lehmann mener, at regionen ser ud som om man satser på at spare penge ved ikke at give borgerne den behandling, som de har brug for.

“Hvis det er sådan, det skal gøres, så kan der sagtens findes andre afdelinger, hvor besparelserne er meget større”, siger han.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...