Spejderlejr for millioner af kroner

26. august 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune lagde i efteråret billet ind på at blive vært for Spejdernes Lejr 2017. En spejderlejr hvor der forventes 40.000 deltagere og derudover op til 15.000 gæster på besøgsdage. I april 2014 meddelte Spejdernes Komité, at de havde udvalgt bySønderborg som værtskommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værtskabet indebærer, at kommunen stiller arealer, infrastruktur, beredskab mm. til rådighed for lejren. Der er derfor udarbejdet forslag til en kontrakt mellem foreningen Spejdernes Lejr og Sønderborg Kommune.

Kontrakten forventes underskrevet ved en event på Rådhuset fredag den 5. september.

På baggrund af kontrakten er der udarbejdet et projektbudget, der medtager

Onsdag ser Økonomiudvalget, hvad Spejderlejren 2017 løber op i.

Onsdag ser Økonomiudvalget, hvad Spejderlejren 2017 løber op i.

Artiklen fortsætter under annoncen

samtlige udgifter til aktiviteter og arbejder, der skal udføres. En stor del af disse aktiviteter og anlægsarbejder foreslås udført indenfor kommunens eksisterende drift og eksisterende anlægsbudget ved at omprioritere opgaver. De resterende midler foreslås finansieret gennem sponsorater, og den sidste del som nye midler fra kommunekassen.

Onsdag skal Økonomiudvalget kigge tallene igennem og tage stilling til en samlet anlægsbevilling på 15,8 mio. kr. og afsætte et rådighedsbeløb på 12 mio. kr. fra det eksisterende anlægsbudget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det samlede projektbudget er 28 mio. kr., hvortil kommer 9 mio. kr. som er investering i blivende infrastruktur og renovering af bygninger, som kan benyttes til arrangementer på Kær Vestermark i fremtiden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...